plamen003 Публикувано Март 29, 2011 Публикувано Март 29, 2011 Здравейте,не знам дали темата е на правилното място,ако не е се извинявам! Значи решил съм да си купя микрофон,който ми трябва за да мога да записвам мои песни на компютъра.Ако може някой да ми даде линк примерно към някой микрофон в онлайн магазин,ще съм му много благодарен!Не ми трябва да е много хубав,но поне да се чува хубаво! Цитирай
DJack Отговорено Март 31, 2011 Отговорено Март 31, 2011 Приятелю, защо не прочетеш преди да пишеш - има поне три! теми като твоята и там въпроса е осветлен от всички страни. Цитирай
мегатон Отговорено Април 8, 2011 Отговорено Април 8, 2011 (Редактирано) ......Не ми трябва да е много хубав,но поне да се чува хубаво!....... А-а това го търсат много хора! Виж в Динакорд ,Микрофоните на Берингер,са най-ефтините,Ше ти свършат работа,Ако си взел вече опиши как се справя съответния микрофон Редактирано Април 8, 2011 от мегатон Цитирай
Recommended Posts