Jump to content
Българският форум за музиканти

Такинса

Members
  • Мнения

    98
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Такинса

  1. KeRRANGKid със всеки изминал месец израстваш все повече и повече :godbless: Поздравления за кавърчето , днес хубаво се "разпях' на него :) Любима песен на Unearth и въобще една от най-любимите ми в този стил (NWOAHM) .

    Хайде , записвай My will be done и Zombie Autopilot и ги пускай да ги чуем :)

     

    ПС: Още търсим втори китарист :)

     

  2. Щях да ходя в musciworld,но ми казаха,че в момента го нямат в наличност тоя бас,та някой да знае случайно по Стара Загора,Хасково,Пловдив къде мога да намеря друг магазин,където има кортове?Че много ще ме е яд да се разходя,а да не пробвам точно китарата,която исках.

     

    Преди няколко месеца като бях в Пловдив преди един концерт и направих една обиколка по магазините . В магазина на центъра до хотел "Тримонциум" имаше такъв модел . За съжаление обаче магазинът не беше на никоя от по-големите вериги за музикални инструменти , а на местни хора ,така че не мога да ти дам никакви координати .

    Някой от колегите от Пловдив може да те упъти точно кой магазин е . Иначе баса , мисля че си заслужава парите и обажда много добре . Навремето в "Динакорд" пробвах такъв . Аз имам C5H и съм доста доволен от него , скоро обаче мога да го пусна за продажба , ако интересуваш драсни едно ЛС . Поздрави :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.