Jump to content
Българският форум за музиканти

maestroto6

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от maestroto6

  1. Здравейте приятели. На скоро си взех Мак про  и се оказа , че няма PCI а има само PCIe и не мога да си включа звуковата карта ( RME hammerfall DSP multiface & HDSP PCI  ) . :blush:  Някой има ли някаква идея  дали може да се използват някакви преходници от PCIе към PCI (mac pro )  за да мога да си работя с моята звукова карта. А може и ако някой е навит да се направи бартер с друга звукова карта . Картата Работи перфектно на Windows i Hakintosh .  Ако някой се интересува нека да пише или да се обади 0878187162 . (  Картата е в Пловдив )

  2. здравейте... може ли някой да ми помогне , трябва ми програма за акустични барабани (VST) ако може да помогне някой нека да пише... благодария предварително... :)

  3. здравейте колеги...... някои знае ли нещо за east west quantum voice of passion ??????????? тази програма пее уникално.... имам проблеми с инсталирането..... модула се инсталира а не ми зарежда звуците.... как ли не опитах не става.... някой ако може да помогне... блгодаря :no:

  4. здравеите колеги. тарся от много време vst плагин които да има в него китари ..... ако някои знае ниакоя програмка дето да има китари в нея моля да помогне... благодариа ви :D

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.