Jump to content
Българският форум за музиканти

4udomir

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от 4udomir

  1. Добър вечер,дами и господа направо с проблема.Аз съм с "Фрути - 7 ка" имам я от маса време и никви грижи,пълен сейф,машини, всичко както си требе,но се бъгна и край.Прекъсна ми процеса на работа да го факам.Не става с никакъв познат начин за мен. Нищо.Не става и с преинсталиране.Това е,ахайде останете си със здаве,всичко най-най и благодаря. :mellow:

  2. Ето моето мнение по въпроса,давам пример:(част от текста към парчето"Чувство за изкуство").Чудя се,за койли път се връщам,а по койли ще си тръгна без да се обръщам.Защо се лутам и въртя,напразно само се хабя какво да сторя за да променя,своята истина със вас ще споделя.Искам да строя не,не искам да руша и дори да изгоря като птица феникс пак от пепелта ще се родя и ще направя ремикс.На това какво си стува да не се забравя,че правото на избор по рождение се дава,всяка отделна личност да се изявява,изкуството само по себе си ни вдъхновява.Така рисувам с думи своята картина,знам творбата тя се консумира от мнозина но в действителност,истината се асимилира от малцина,можеби за съжаление дори една дузина! Припев : Чувство(2) за чувсвено изкуство в стихоплета на поета появява се и от празно в пусто(2) дума подир дума рима сглабя се. :):recourse: Ако някой иска да коментираме да не се стеснява да драска :rolleyes: айде чао.

  3. Така,интересна тема,сега я виждам.Прочетох мнението на човека,който е пуснал темата (добре) но той е повлиан от всички тези фактори,който е изброил - това е така(живеем в България все пак).Не поучавам и не споря,просто изказвам мнение.Аз,лично предпочитам родният ни език.Но от друга гледна точка няма значение,ВАЖНО Е ПОСЛАНИЕТО.Всеки има свободата да пише,но да не забравяме,че да пишеш текстове си е отговорна работа спрямо себеси и другите.С думите си предаваш чувство,емоция,настроение,лично мнение така се възпитават хората... в общи линий това е ИЗКУСТВО.Чао и благодаря за вниманието,до нови срещи-по трасето.HIT ME!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.