Jump to content
Българският форум за музиканти

KillBill

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от KillBill

  1. пи4 ето тук има таблитури колкото иска6 само пи6е6 името на групата

     

    www.911tabs.com

     

     

    успех :rockon:

     

    Не че искам да те разочаровам, но вече съм проверил там както и в други сайтове - полза няма.

    Ако имаше там това което търся мислиш ли че щях да пиша тук?!

  2. Искам да помоля ако някой по случайност намери ноти, таб или други подобни :) на No face,no name,no number на Modern Talking да пише, че не мога да ги намеря от 100 години!!!

    Търся също и табове на други песни на същата група, както и на La buoche и C-block (ако има въобще подходящи песни за китара де)

     

    Благодаря предварително! :recourse:

  3. КилБил. На какъв строй, казваш свириш? Аз доколкото знам класическа китара се свири на Италиански строй (от 6 към 1 - Ми,Си,Сол,Ре,Ла,Ми) и при това положение не мога да кажа, че на 3та струна 3то прагче съответства тона "Ла". Аз доколкото си спомням там е Ла Диез, пробвай на 3та струна 2ро прагче :) и кажи дали ще съответства.

    Опа, грешка в писането това мога да кажа :recourse: Бе свиря си ла както трябва на второ (пиша го с думи че пак да не сбъркам :)) прагче ама не става <_< точно там е проблема :(

  4. Имам един въпрос към ОТВЕЯНИЯ, защото явно разбира от китарите на Кремона.

    Аз съм начинаещ както вече споменах ама не мога да не забележа, че нещо и има на мойта Кремона Роза.Откакто я взех от една моя приятелка забелязвам че нещо в звука и не е наред... Абе нещо вие и примерно не излиза както хората комбинация от ла на 3та струна 3то прагче и ла на свободна пета... Свирил съм същото на лютиерската китара на един приятел, но е съвсем различно, и съм сигурен че не е просто от разликата в качеството на китарата... Струните са нови, самата китара не изглежда да е дефектна а и не е свирено мн с нея. Ако някой пита да, насторена е както трябва.

     

    Ако някой има идея от какво е това моля да пише.

  5. Е, хайде де нали не мислиш, че има само 3-4 които свирят на класическа китара тук? :) Аз лично съм начинаещ, но пък много ме кефи и не смятам да минавам на електрическа...

    Иначе свиря на една стара китара "Кремона" модел "Роза" и съм много доволен - за ливада като мене става :)

    Ако искаш дай координати да се запознаем лично, защото на мене ми е много зор да се запозная с класически китаристи за да добия малко опит, да ме ориентират (и по възможност да са в София :) )

    Иначе и аз имам проблем с намирането на една песен - No face, no name, no number на Modern Talking. Не е класическо произведение, но мн ме радва :) Ако някой ми помогне много ще се радвам.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.