Jump to content
Българският форум за музиканти

Feuermeister

Members
  • Мнения

    130
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Feuermeister

  1. LTD-то е добро, но ако имаш някъква възможност да пробваш, ще е по добре да го пробваш, след това да решаваш, но иначе за цената си е нормално.

  2. Харли бентън са пълни боклуци. B.C. Rich също не е кой знае какво. За начинаещ, силно ти препоръчвам Ibanez GRG170DX. Страхотна е за начинаещи.. И аз имам една такава.. Китарата е за метъл. С два хабъкера и един сингълкойл адаптер. :) Нова е около 450 лв.

    Успех!

  3. Още ти е рано :thumbdown:. Недей да се мъчиш, свири си спокойно, без да си мъчиш рок душата!

     

     

    Като основна грешка на българите ( в частност, тези които се занимават с музика) е, че очакват с малко труд - голями резултати. Така написано, за всеки е очевидно, че резултатите не падат сами от небето. (ако оставим настрана малкото като процент хора, на които им иде "отръки", за останалите - остава яко бачкане.
  4. Линк за сваляне: http://4storing.com/19n0m/9ea64bf59eed59b9...e3ddce94e0.html

     

    Е сега както си свирих, реших да запиша нещо... Удрях на ляво, удрях на дясно, и ето това се получи :greenball:

     

    Много съжалявам за лошото качества, свирил съм без ефекти, записвано е на микрофон, а и аудио картата ми е една от най калпавите.

    Ако ви хареса, (е, даже и да не ви хареса) ще гледам в най скоро време да я запиша със барабани, китара, бас, вокал... и със сигурност ще го направя с милион пъти по добро качество! :girl_witch:

    Тук-там съм пообъркал малко ама...

     

    Мисля да вкарам още рифове и соло, и да я поизчистя малко. :)

     

    Китара: Ibanez GRG170DX

  5. Петък си купих точно такава китара, Ibanez GRG170DX. Много съм доволен от китарата, и от тогава най-малко 5 пъти съм я настройвал ;)

    Другаря Нико1 сигурно не е свирил на китарата че да не му се налага да я настройва.

     

    Китарата е супер удобна, звука си е перфектен :beer: Струните са много близко до грифа и лесно се свири. Моята оценка е 6 :wub:

  6. Абе тва си е баш за метални струни :music336:. А за грифа... предполагам че е от сезоните. Ако година, две, три или повече не е пипана или измествана китарата е нормално грифа да се отлепи. И аз имах един орфей. Зимата седеше по близо до вратата, но много се пречкаше, и я сложих до праното. след около 1-2 дена я вземам и грифа се беше отлепил почти целия ;)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.