Jump to content
Българският форум за музиканти

Kmaster

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Kmaster

  1. Имам Гитар Про 5.2, със сложени и 3те RSE, но като пусна който и да е gp-файл, който имам на компютъра, свирят само китара бас и барабани. Неща като вокали, стринг-оркестри, пиана и всичко останало не свири. Само китара, бас и барабани. Кажете моля как да го оправя, защото хич не съм доволен... И това се случи ако не се лъжа като преминах на 5.2, но не искам да се връщам на 5.0, защото имам много файлове, правени от мен, който няма да могат да се отворят. Помагайте моля.

  2. Никъде в нета няма цялостен гп-файл за тази песен. Има само един, но в него го няма цялото соло, и файла свършва по средата.

    Давам директен линк, за да видите за какво става въпрос:

    http://www.ultimate-guitar.com/tabs/b/bill..._guitar_pro.htm

    Много моля, ако някой има желание и време да помогне, защото песента е страшна и ми трябва нейн таб много спешно.

    Мерси предварително :icon_shithappens:

  3. Първо махни RSE . Второ си виж кое устройство ти е избрано за изход в настройките .

    Този проблем го имам само с някой табове. Всичките, правени от вас, съфорумците + някой, свалени от UG. А като махна РСЕ няма да звучат добре. Няма ли друг начин да тръгнат?

  4. Да те жадувам вече я има пусната - благодарности на killer и Evtim Djerekarov. :hysterical:

    GP Таб ли? Къде?

     

    Едит: Защо немога да отворя никой от тези табове? Всичките ми ги зарежда ГП, но никой не върви. Давам "плей", зелената черта тръгва по нотите, но звук никакъв не излиза. Версията ми е 5.2 със РСЕ. Кажете от какво може да е и как да го оправя плс.

    Някой ще помогне ли плс.

  5. Да те жадувам вече я има пусната - благодарности на killer и Evtim Djerekarov. :whistle:

    GP Таб ли? Къде?

     

    Едит: Защо немога да отворя никой от тези табове? Всичките ми ги зарежда ГП, но никой не върви. Давам "плей", зелената черта тръгва по нотите, но звук никакъв не излиза. Версията ми е 5.2 със РСЕ. Кажете от какво може да е и как да го оправя плс.

  6. Metalix, ти хубаво си направил,че си сложил оригиналните акорди от обложката на албума ,ама още по хубаво щеше

    да ако беше направил китарата с полутон надолу за да са в една тоналност със солото иначе поотделно

    ако се слушат са добре .

    А иначе идеята е супер и аз ако имам време някога ще направя таб на някое парче .

    С две ръце глас за Сбогом, и Да Те Жадувам :hysterical:

  7. Вземи се полутай малко из форума и ще намериш хиляди теми за закупуване на китари.

    Никой не може да ти каже каква китара да си вземеш, защото всеки има свои предпочитания. Разрови из форума и се ориентирай кои модели са оплюти тотално. Всичко останало можеш да си го вземеш... :)

    Искам мнения и впечатления от модели, на цена под 550, и ако може някой да ми препоръча, пък аз естествено ще разгледам после и ще си реша сам :whistle:.

  8. Здравейте. Тъй като скоро открих този сайт/форум, реших, че можете да ми помогнете с избора на нова китара. Свиря от 8 години на китара, като първите 5 на класическа/акустична, и от 3 години имам електрическа. Тя е YAMAHA ERG121, и съм си доволен от нея като цяло. Сега обаче реших да си купя нова, и ви моля за съвет, каква да е тя :mellow:. Бюджетът ми е 550лв максимум, като имам предпочитания към Ибанез, но само покрай интернет - никой не ми е изказвал мнение от личен опит. Надявам се да помогнете, тъй като се лутам из интернет и разглеждам купища модели, та много добре ще ми дойде някой друг съвет ;).

     

    едит:ето линк на сегашната ми китара

    http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP....umpTo=OfferList

  9. Аз съм навит да кача цялата информация, и всеки урок, който ми бъде продоставен в дата.бг, даже ако трябва и да е на цената на 10на лева. ДС++ не ползвам, просто защото каквото ми е трябвало досега съм си го намирал от другаде, и не ми се е налагало даприбягвам до нея. 1ния вариант който предлагам, е да се направи нов акаунт в дата.бг, чиято парола да се знае от много малко хора - ъплоудъри - и те да качват всичко вътре. 2рия е, да си сменя аз паролата в дата.бг, да я дам за един месец примерно, така че да се качат вътре нещата, и после ще си я върна обратно. Но наистина трябва да се направи нещо, тъй като просто такъв сайт в бг няма :punk_guitar:. Даже мога да му направя и някакъв дизайн след време, та да е по-удобно :rocker:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.