Jump to content
Българският форум за музиканти

space ace

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от space ace

  1. 30 вата са ти напълно достатачни,от личен опит го знам пък и познавам доста колеги които свирят с кубета 30 вата и да ти кажа звучат доста добре.Естествено доброто звучене зависи от въртене на копчетата и от това как ще го озвучиш.

  2. ^ да си купи всеки може, ама да си оправи - е те тава е изкуство :rolleyes:

     

     

    ^Така си е - има голяма доза романтизъм в това да си омажеш ръчичките и да си оправиш сам нещата. А удоволствието от това да седнеш спокойно да пиеш биричка, гледайки какво си измайсторил и колко добре си се справил, може да се сравни с множествен оргазъм.

    Хвала на всички DIY маниаци и последователи на каузата!

    Ееее така си е няма спор :)

  3. Зависи какъв ''метал'' звук искаш да постигнеш,ако кубето ти е поне 30 вата и си има вграден овърдрайв вапрос на въртене на копчета е за да постигнеш този звук.А ако няма вградени ефекти то определено ще трябва да си вземеш.Моя савет е да си вземеш камиончета там някакав овърдрайв,компресор и друго което сметнеш че ще ти е нужно,процесорите не ти ги препорачвам те само мажат даже ми е чудно защо по-голямата част от колегите свирят с процесори.

  4. Привет колеги.Гледам в последно време доста хора из нашата страна ползват Randall самия аз също свиря с Randall та реших да отворя тази тема.Който ползва Randall има проблеми, иска да даде някакъв съвет или нещо такова нека да пише.

  5. Връща звънливоста,мога да се саглася с това ама иди ги настрой такива струни,малко трудно става това.Като е нова струната тя има там някво покритие тва покритие,като свириш,пада а и потта от пръстите разяжда самата струна а така малко или много се променя сечението на струната и тя почва да фалшивее.Така че драги колеги станат ли ви църни струните сменяите,начин друг няма.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.