Jump to content
Българският форум за музиканти

RUINIK

новаци
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от RUINIK

  1. Значи аз съм китарист и ако се опитам да пея нещо..сещате се..много фалшиво..гледах други теми..но не намерих това което търся..така че преди да ми изтриете темата ( :hysterical: ) има ли някакъв шанс да си направя гласа маааалко по-"нефалшив"..знам че от всяко дърво свирка не става, нооо...няма ли нещо което ще ми направи гласа по-верен ;) ..и ако има кажете някакви упражнения...(чувал съм че гамите помагат..но изобщо не съм в час с това..а сигурно греша :Д ) :rocker:

  2. Да не искате да ми кажете, че има свестни Лес Пол и СГ копия за цена около 600-800 кинта ??? :offtopic-001::spam:

     

    Когато отидох преди ...4-5 седмици(там някъде) питах специално за Vintage SG ..каза ми че струва 490 лв.. :ban::):)..

  3. Първата ми беше класичиска китара...все още не правех разлика м/у класическа и акустична и се чувствах много прецакан заради струните и най-вече от това че китарата беше за 7-8 годишно хлапе,а аз вече бях висок,порастнал 13-годишен метъл...но си купих голяма класическа китара "Hohner"(немска) за 145 лв и съм ужасно доволен от нея...сега ще си купувам ел. китара

  4. Въпросът е леко казано смешен...къде се намира този магазин за когото всички говорят "xxxx"(или нещо такова)....нов съм в града...предварително благодаря на всички които ще отделят време... :):):metalist:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.