Jump to content
Българският форум за музиканти

Fib4ik

Members
  • Мнения

    57
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Fib4ik

  1. Да взима баса за да свикне с интрумента. Няма нужда допълнително да се "обърква" с китари или барабани или кворто и да е било. Ако хване баса и "подрънчи" както казва колегата, ще се влюби! Успех.

  2. Ами мяза на Пресижън... но с друга глава...

     

    О боже, кой е слагал струните... само сте прецакали Ротосаундките бре... Малко некадърно са сложени :punk_guitar: Но няма значение де ... незнам какъв е басса .. :\

  3. ^Ей браво! Много се радвам на такива левичари... и аз съм левичар но си свиря с нормален бас... така ми е по добре даже :)

     

    П.С: А за стаята ....... трябва да видиш мойта ... оправям я и на другия ден е като обор :cheers2: Но така е ... ние музикантите нямаме време да мислиме за такива работи ;)

  4. Бас наистина 500 напълно достатъчно , кубе - една наистина добра "wermona" ще ти слугува много , и вярно . :cheers2: не ги помня как бяха регентите , но много ги ценя . Behringer много са нашумели като гледам , сигурно добра работа вършат , но за вермона за 200-250 лева , медено кубе че си земеш :)

     

    Behringer НЕ взимай!

     

    Тя може да е нашумяла марка но никак не е добра. Правят само някакви имитаций...

  5. Амии ... горе доло към к'ва цена ? ... Защото ако имаш повечко пари можеш да вземеш SWR. (около 600лв.) Но пък няма да го смениш 6-7 години :cheers2:

    Ами горе-долу 200-350 лева...

     

    Е ... тогава няма какво да пепоръчвам... Вземи си Fender-че ... чиста ти работа! :)

  6. Въпрос:

     

     

    Утре-вдругиден отивам в Dynacord/xxxx. Ще си взимам пакет Баскитара+Усилвател за начинаещ. С колко пари в джоба да се явя?

     

    Ами ... бас - 500лв.

    Усилвател - 300лв.

     

    Но немога да ти кажа точно колко ще ти излезне един комплект... Но ще е малко по евино отколкото по отделно!

  7. Вземи си Fender-че ... пък за стиловете после ще зимаш предусилватели ако толкова мн държиш на "специфичния" саунд за даден стил. Въпреки, че можеш и от кубето да извадиш различни видове саундове. :icon_shithappens:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.