Jump to content
Българският форум за музиканти

Filthy

новаци
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Filthy

  1. Много гами, арпежи и всякакви технически упражнения.

     

    ДА! И акордите учи!Туй акордите са златно нещо!Особено минорните форми ще са ти много полезни като за начинаещ:) и понеже и аз съм начинаещ,мога да ти кажа,че ако наблягаш на акордите ще ти е много лесно по нататък,когато идват по-сложни техники и гами :) УСПЕХ

  2. успех пич :) хубавото на свободното мнение във форуми е че можеш да напишеш всичко,без да ти пука особено от репликите :)

    та аз да ти кажа,не че съм спец или добър китарист,ама бях в твоето положение до скоро :P вземай електрическата!!!обаче се учи на акустичната:greenball:дрънкай там,кефи се и се учи успоредно с кефа :) важното е да ти доставя желаното удоволствие :) аз съм сигурен че като фанеш електрическата ще се размечтаеш и ще имаш няколко пъти повече стимул да се научиш да свириш прилично :) и най-важното е да слушаш учителя си,най-малкото той мисли твоето добри и знае най-добре кое е подходящо за развитието ти :)

    и пак успех

  3. ами кво да ви кажа,не съм добър китарис,но споря че съм с добър слух,и средно на всеки 2 седмици си настройвам китарата,разтройва се слабо,поне така си мисля....а и като я настройвам не ми се е случвало да се е разтроила с повече от 1 тон :)

  4. амм аз до преди да почна да се занимавам с китара си пуках пръстите на лявата ръка редовно,ей така за спорта...откакто почнах,господина ми ми каза че не било хубаво и аз спрях от раз ;) ся като реша да си пукна пак така пръстите и ме боли даже ;)

  5. Въпреки че ти отговориха толкова хора ще те посъветвам да си прочетеш най-внимателно книжката с упътването, там си пише всичко! ;)

     

    Ако я нямаш потърси в нета! ;)

     

    бате убих са да я търся,къде съм я забутал направо не знам ;) благодаря много на всички :) вече може да заключвате темата :)

  6. аз сега се уча на класическа,но успоредно с нея си свиря и на електрическата :metalist: като си науча акордите и другите екстри минавам изцяло на електрическа :yahoo: в един момент ме кефи електрическата,в друг момент класическата...добре да имаш и двете вкъщи :dance: пък ако не се откажа от класическата ще си изкарам обучението до край :bravo:

  7. Здравейте(отново) преди време пуснах първата си тъпа тема която ми помогна адски много :) затова реших да пусна втора,и да се осведомя за това което ме интересува...въпросите,чийто отговори не открих с търсачка,и които ми предстои да задам,са важни за мен :) та преди 20-тина дни си купих едно комбо Laney LX65R,12"Celestion,65w,Clean and Drive и куп други простотии които нищо не ми говорят...

    въпрос Н 1 : За какво служи функцията "REVERB"?и как да я използувам?имам степени за увеличаване и намаляване на reverb а нз за кво служат?

    въпрос Н 2 : Middle,Bass и Treble?тва пък за кво е?айде като надуя бас-а се усеща ама другите 2 :greenball::punk_guitar:

    и последния въпрос Н 3 : изходите CD/line-in,Footswich,FX stereo и задние EX.Loudspeaker и HeadPhones...........за какво служат?

     

    благодаря предварително,на тези които ще ми отделят от времето си :)

    Filthy

  8. аз бях в твоето положение до преди 1 месец,че и по-зле,нито знаех сичките акорди нито нищо....просто ми писна от акустичната,бачках ено лято и събрах пари за ел китара и за кубе :) взех си Jacskon JS30 и ми върши страхотна работа(кубето е Laney LX65R) общо за към 1200 лв с колани и още куп простотий ;) та няма значение ква китара си зимаш за първа,гледай амп-а да е качествен,щото китарата тей или иначе ще я сменяш след време :hysterical:

  9. цял ден съм чел за Jackson Js30,и най-вероятно това ще си купя,вече се спрях и на кубе,така че всичко е въпрос на време и един последен човек ще си каже думата,като му дойде времето :offtopic-001:

    а след 30-ти може да пообиколя из софия :offtopic-001:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.