Jump to content
Българският форум за музиканти

StoIko

новаци
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от StoIko

  1. Аз имам проблеми с настройките на мулето и не мога да свалям от него. Можеш ли да дадеш списък на нещата, които вече си свалил и да ми пратиш някое, което ми пасва да го запиша?

    супер яко аз сам сагласен ама нямам емуле от каде да го драпна

  2. Здравейте, хора!

    Чудесно е, че се събирате, но сигурно е 2-3 пъти в годината. Ако след толкова сбирки вече сте си харесали хубава кръчма със звуково "толерантен" персонал и т.н. и т.н. и ви харесва идеята да се обяви за всички, че по еди кое си време в месеца и на еди кое си място стават сбирките и всеки, който желае (форумец) и музикант (не само вокал) може да дойде, мисля, че ще бъде чудесно.

    А и компанията вероятно ще варира и ще се разширява с всеки изминал месец. Вероятно не всеки ще може да присъства винаги на сбирките, но ако има фиксирана дата, ще може да си планира дните, в които ще може да дойде и те ще са повече... ;):)

    как мислите?

    Е АРЕ ПАК ДА СЕ САБЕРЕМ САМО ВОКАЛИТЕ ДА СИ ПОПЕЕМ НЯКАДЕ ПО ПЛАНИНАТА ИЛИ ПО ГОРАТА КЪМ БОЯНА АКО ИСКАТЕ МАЛКО ЧИСТ ВЪЗДУХ ПОЛЕЗНО Е КАКВО ЩТЕ КАЖЕТЕ :D

  3. здравеите хора мн се кефа ,че ви открих тука мн готино

    казвам се Стойчо ам рапвя рап с моте приатели пробвал сам в musik idol но така

    неможах щтото сам на 15 г казаха ми че др сезон да пробвам щтот мога

    е тфа сам аз приатно ми е :thumbup:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.