Jump to content
Българският форум за музиканти

QWERTY_

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от QWERTY_

  1. ^^ Като направиш 10 години стаж при постановка, при която си имал напрежение в някоя част на тялото или ръцете - последствията ще започнат да се усещат. След още 5-10 години съвсем ще усетиш къде си бъркал и възстановяването е не е лесна работа :thumbup:

    Иначе няма проблем и на челна стойка да свириш ако не усещаш напрежение и ти е удобно;)

     

    Кой идиот продължава да свири, ако го болят ръцете (примерно)? Това да не е спорт? Преди години и аз съм спорил също на тема "постановки" с колеги. В последствие осъзнах какви глупости всъщност сме си говорили. Имаше един, който беше твърдо убеден, че иска да свири с класическа постановка... heavy metal. Години наред го правеше, а не е единствен. Ок, който както го кефи. Но в крайна сметка хората основно те слушат, а не те гледат. Аз съм си причинявал по-тежки телесни повреди от други неща, знам какво е и знам как се възстановяваш. Със сигурност не е нещо, което ще те спре. Не съм чул за музикант, който е спрял да свири, защото си е повредил ръцете.

     

    Като направиш 10 години стаж няма да те интересуват неща като "постановка"...

    ;) като направиш 15 + години стаж и започват да те интересуват неща като постановка...иначе е много куул като свириш прав китарата да ти е към коленето, седи много добре ..за съжаление не са много нещата който могат да се изсвирят така...

     

    Ок, професоре, извинявай, не исках да те обидя. Аз съм непрофесионален музикант и тия неща не ги разбирам. Обещавам никога повече да не се опитвам да изглеждам куул. Някое столче ще можеш ли да ми заемеш?

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.