Jump to content
Българският форум за музиканти

acustic guitar

Members
  • Мнения

    49
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от acustic guitar

  1. от някаде си ми хрумна да правя джаз с тарамбуки на риийзъна но за целта ми трябват семпли!така че от каде мога да си набавя саксофонени семпли???

    ае че се малко нетърпелив :)

  2. значи преди седмица си купих адаптер за акустичната китара. . .като я свържа към кубе или уредба няма значение всичко е Ок ама като го свържа с компа и си пусна гитар рига нещо не ще да вади звука. . .а,като си сложа обикновения микрофон за скайп вътре в китарат става. . .макар и некачествено да е. . .и така ся се чудя за кво е така <_<

  3. Аз много добре помня когато бях на около 5-6 години все взимах метлата и се правих че свиря на китара. . .децата от детската градина искаха да са полицаи а аз китарист.като почнах даскало се записах в музикалното училище в град Кърджали СОУ Владимир Димитров Майстора.Естествено свирех на китара като свършия 1-вият срок получих своята 1-ва китара която все още си я пазя,беше руска мисля че Волга.Тва продължи до 3 клас и в 4-ти,5-ти,6-ти клас нямаше учител по китара в моето училище.В 7-ми клас дойде една ама и то беше за седмица.Кандитатсвах след 7-ми и влезнах в ГПЧЕ Христо Ботев където се запознах и с други хора които се занимаваха с музика сега вече завършвам 8-ми и мога да се похваля с това че вече правим авторска музика която си струва :) (все пак без рекламации не става) :metalist:

    Това е за сега.

    Всичко най хубаво.

    Послушайте сърцате си и последвайте мечтите си,НЯМА ДА ЗБЪРКАТЕ!!!

  4. вече месец и половина се чудя кое да избера имам акустична китара ама не мога да реша дали да го ъпдейтна или да купя просто 1 микрофон. . .пишете щото докато реша да не изхарча парите!

  5. значи аз с ел.акустична направо ръгам в компа и с гират риг ми върви като по вода. . .мно качествено става(е не е като в студио)ама като са домашни условия е добре,даже доста добре. . .пробвай по тоя начин...

    ....а ако искаш с микрофон ще тря да посъбереш малко парички :)

    Поздрави!!

    Успех :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.