Jump to content
Българският форум за музиканти

Determ1N

Members
  • Мнения

    25
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Determ1N

  1. Пич, хич не ми харесва тоя кавър, не знам дали така е в оригинала (не слушам Бийбър), но вашето ми звучи много претрупано с ефекти, в някой моменти имам чувството, че чувам 10 човека да пеят, вместо 2ма. Изобщо не се разбира кой глас е главният, и кой е беквокала. Пробвай да намалиш единия малко...

     

    Не разбирам много, но така ги виждам аз нещата.

     

    Иначе имаш много хубав глас! Продължавайте да работите, абонирах се в ютуб :)

  2. Акордите на оригиналната песен не са такива, факт. Принципно песента не е за китара, но аз реших да направя малко по-различна версия. Явно нивото ми на доста неопитен китарист е оказало голямо влияние :D Нищо, човек се учи от грешките си.

     

    Мерси за мнението! :)

  3. Не става... Потърсих в гугъл и има други хора с моя проблем... Проблемът е в това, че драйверите за Windows 7 са прецакани. Проблемът ще бъде решен само ако мина на XP / Vista, което много много не ме устройва, но какво да се прави...

  4. Здравейте!

     

    Имам лек проблем с тази саунд карта. При запис и дори при слушане на музика, понякой път се появява някакво пукане и пръщене... Не знам точно как да го опиша, за това ще кача един любителски запис, който направихме с една приятелка, за да чуете... http://dox.bg/files/dw?a=5681e94a05 (Пукането се появява след 50-та секунда) .

     

    Записвам с динамичен микрофон и Cubase.

     

    Характеристиките на Лаптопа ми, ако това е от значение:

     

    Процесор: Intel Celeron Dual-Core T1400 (1.73 GHz, 533 MHz, 512 KB Cache)

    Оперативна памет: 4 GB (DDR2 SDRAM, 667 MHz)

    Твърд диск: 320 GB SATA (5400 rpm)

    Операционна система: Windows 7

     

     

    Пробвах да преинсталирам драйверите на картата, но проблемът си остана. На какво може да се дължи и как да го отстраня?

  5. Здравей!

     

    Дай малко повече информация за какво ще го ползваш :) Искаш само да се слушаш или и да се записваш? Също така кажи с какъв бюджет разполагаш, защо думата "евтин" е доста относителна.

  6. Здравейте!

     

    Знам, че има много подобни теми, но така и не намерих нещо точно. Препоръчайте ми специалист(вокален педагог), който да ме преслуша и да каже ставам ли за нещо, има ли смисъл да продължавам с пеенето или това са ми възможностите(недостатъчен талант :D) - и ако да, евентуално да започна уроци при него. Главните ми цели са развитието на вибрато и изчистване на леките фалшивини, ако това е възможно изобщо :)

     

    Ето какво представлява пеенето ми в момента -

    .

     

     

     

    Всякакви съвети и предложения ще са добре дошли.

     

     

    Благодаря предварително!

  7. Здравейте!

     

    Бихте ли ми препоръчали кой от тези два микрофона да си взема. Не искам нещо професионално, като бюджета ми е около 100 лева. Микрофона ще се използва предимно за пеене и рядко за акустична китара. Ще се включва в усилвател, но в бъдеще мисля да си взема и някаква читава усб саунд карта. Ето ги и двата варианта, на които съм се спрял. Ще се радвам да дадете мнение :)

     

    http://www.musicworld.bg/bg/m_1800000/i_17146/Stagg_CM_7050BH.html

     

    http://www.musicworld.bg/bg/c_1484/i_18617/AKG_D_88S_XLR.html

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.