Jump to content
Българският форум за музиканти

inqubus

Members
  • Мнения

    370
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от inqubus

  1. Здравейте, позволявам си да пиша в тази позабравена тема, за да споделя, че последната версия на podfarm(2.5), може да се ползва с който и да е юсб интерфейс. Най-сетне свобода! Всъщност, аз пробвах и директно в комп-а с ASIO драйвери, уъркс лайк а чарм! :)

  2. Благодаря ви за топлите коментари :godbless:

     

    Babyface Bob, албумът го записахме в Русе, всичко останало е дело на нашия съфорумник Боби(sw1tched) в Soundlurker Studio, София :)

  3. според мен ако учиш да свириш само подобен стил песни никога няма да напреднеш защото са еднакви но това е лично мнение

     

    ^ Мъка, мъка...наистина напоследък много се забавлявам с коментарите ви, колеги!

     

    ZoGuitar, спокойно можеш да игнорираш всички коментари, освен този на Георги Тотев.

    • Like 3
  4. Здрасти! Чейна е ESP Eclipse II, Maxon OD-9, Boss NS-2, quad tracked Mesa Boogie Dual Rectifier, Marshall 1960B 4x12 Celestion V30, Shure SM57 +D.I. сигнал за всяка. Боби реамп-ва, той може да каже с какво и как и дали е смесвал записаните и реампваните :godbless: Клийн тона е некакви рандъм корекции на клийн канала на Меса-та + Maxon-a.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.