Jump to content
Българският форум за музиканти

Insaneripper

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Insaneripper

  1. Здравейте колеги,имам едно питане,някой може ли да ми каже къде в софия мога да намеря майстор да ми оправи електрониката на басса,че от няколко дни започна едно "плякане" и пращене в звука му и като цяло мн зле почна да звучи,а височината на струните и на адаптора са си ОК. Затова ще ви бъда много благодарен ако ме насочите към някой техник.

     

    Поздрави :thumbs_up:

  2. Тей,колеги сиг сте я обсъждали тази тема,но аз имам малко по-конкретно въпросче и се нуждая от помощ.

    Та на Musicman-a си сложих струни 135-ци, (5-струнен ми е баса) и въпроса ми е горе-долу на каква минимална височина трябва да са ми струните за да не дрънчат и от кое прагче да я меря височината!???? и трябва ли да правя някакви допълнителни настройки на струнника да не ми фалшивеят??

    МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ ЗАДЪЛЖЕН АКО ПОМОГНЕТЕ!;)

  3. да ви кажа момчета,аз си взех дистошън за китарта с гръндж опция и anastesiata(pulling teeth) изключително прекрасно!тей че на пича ако още не си е взел мога да му шитна моя,щот за нашия стил с групичката ми е излишен!ае поздрави колеги :thumbs_up:

  4. Пич имаш добри мечти :thumbs_up: и ибанчето си го бива,аз до преди месец си дрънчь на мойто къстъм меидче,но си имах една мечта да си взема музик ман и наи-накрая дойде заветната дата и от две седмици съм мойта мечта!:):):)

    • Like 1
  5. айде народе,идва лято цените падат!!!!:)custome китарки бассчета, на вече по-ниски цени:)вие избирате модела,цвета,с колко струни,за каква ръка(лява,дясна)аве с две думи всичко става по ваш дизайн!;)и като казвам всичко имам предвид абсолютно всичко става по ваш избор и дизайн!

  6. бате тоя бас кърти уе прилича на китарата на Mick (Slipknot) :)

    (я-я кажи по подробно там пари като за соло китара със същата форма , с HH адаптери, 24 позиции,)

    ми около 220-260лв.но за адаптерите незнам,той пича прави свои адаптери ама ще го разпитам

    прави свои адаптери???????????? хахахахаха

    да собствени адаптори!и при това не отстъпват по нищо на другите,смея да кажа!тествани са на 100% и грешка нямат!

  7. бате тоя бас кърти уе прилича на китарата на Mick (Slipknot) :)

    (я-я кажи по подробно там пари като за соло китара със същата форма , с HH адаптери, 24 позиции,)

    ми около 220-260лв.но за адаптерите незнам,той пича прави свои адаптери ама ще го разпитам

  8. ОК значи баса е на 3 месеца,за дървото не съм сигурен какво е ама сичко си прави сам дори и адапторите цената на един е 220лева,наистина много малко пари са това но аз лично за година и нещо не съм свирил на по-хубав,а на него свиря секи ден по 8часа че имам концерти.пражи също така и китари кои какъвто модел цвят форма абе абсолютно сичо пражи човека снимки о4акваите много скоро!:)

  9. хора които иска да си направи бас,да ми пише!имам познат който ми направи моя и смея да трърдя,че е много добър!всичко се прави на ръка,с узключение на ключовете и струните!критерия за изработакта е,че вие си избирате:модел,цвят,абе всичко по ваше желание става!пишете за повечко подробности ако искате или пък кво мислите!! :rolleyes:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.