Jump to content
Българският форум за музиканти

admin_rko

новаци
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от admin_rko

  1. Здравейте, скоро не съм поствал ,но сега реших да кача едно клипче ,на него съм аз заедно със клавиристъ ,инструментала в него е авторски(само отбелязвам),гледайте само началото(където сме го посавили) после почваме да говорим глупости. :whistle:

     

     

  2. Да за 200 лева найстина ще ти е доста трудно да си намериш нов сет ,просто дори стагг( тактон,амати) са по 300 и нагоре.Но пък този форум е за това тук всичко може да си намериш ,че понякога и за без пари(почти). :greenangel: Това е просто почакай и все ще излезе нещо.

  3. Според мен роклона е задължителен, кои как ште си го измисли зависи единствено от него.Но е задалжително заштото се пак сичко го правим заради хората и когато те се кефят ние се кефим ощте повече .Според мен чрез роклон е начин музиканта да покаже уважението си към хората. :punkband

  4. Аз съм Петьо от Стара Загора свиря с групата (Fear of the Dark) свиря накаде от година и половина свиря метал ,но не от най бруталния което ште рече деф и блек . Много се кефя на :Children os Bodom,Rainbow.Deep purple и др. Най важното е да става къпона и тва е .Пожелавам на сички много успехи. :thumbs_up:

  5. Здравеите ,казвам се Петьо занимавам се близо от година и половина с барабани . От Стара Загора съм свиря с група и с музиканти от музикалното у4илиште в града . С групата ми свирим рок , джаз и метал малко . Поздрави на си4ки и много успехи . <_<

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.