Jump to content
Българският форум за музиканти

koki

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

koki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Приятел, само с тези три букви - "БНТ", си дал отговор на въпросите си. Това не е телевизия, както се заблуждават някои. Това е семеен клуб на бездарници.... Да се очаква свестен звук от такъв източник е обречено занимание.
  2. koki

    звукът на "musicman"

    И към теб същия съвет - чети по-внимателно, за да не твърдиш доказуемо неверни неща.Нарекъл съм "сбирщина" хората от БНТ осигурили "озвучването" и държа на мнението си, просто защото няколко хлапета от техническо училище, маниаци на жива музика, със сигурност биха се справили по-добре от некадърниците, които орезилиха добрите изпълнители с дървения звук от площада!Връх в тази смешка беше "пробива" на няколко ФАЛШИВО припяващи гласчета, които трябваше да внесат атмосферата на "съучастие" от страна на публиката.... Абсолютен гаф, който се повтаряше в продължение на ЧАСОВЕ! Що се отнася до БТР - без да имам високо мнение за чисто техническите им способности на музиканти/ нещо, което явно дразни феновете тук/, признавам техните хитове и свалям шапка на вокала им . Надявам се, че така е по-ясно
  3. koki

    звукът на "musicman"

    Да, и добре че си ти,та да ни просветлиш коя българска банда е сбирщина...Накъде без теб и без многобройните ти хитове...Не те знам,ама ако някога през живота се качиш там, където свирят БТР,когато видиш как хората пеят наизуст песните ти,когато забиеш с едни от най-известните музиканти-едва ли ще ти пука за някой такъв като тебе,дето от излишък на свободно време е решил да си прави гимнастика на пръстите,без да включи мозъка в съответната дейност Извинявам се за грубостта. Ако си фен на БТР именно в качеството им на "великолепни музиканти" - твоя воля!Мнението ми по този параграф е, разбира се, само лично мое! Така че, ако съм те обидил с него - приеми извиненията ми! Все пак, би могъл да четеш и малко по-внимателно: не съм нарекъл БТР "сбирщина" - това хубаво опредление се отнася до "специалистите" от БНТ.И двете думи са трибуквени, ама обозначават доста различни неща;-) Без да блестят с качества на големи инструменталисти, БТР имат страхотни попадения плюс един велик вокалист .Напълно достатъчно за да са име в нашата музика.
  4. koki

    звукът на "musicman"

    Не бях на площада, ама звукът беше отчайващ.... Две са причините - първо БНТ е наистина сбирщина от некадърници/не мога да си спомня професионално озвучено тяхно нещо/, а второ - БТР си е БТР - банда на ниво Читалище: с каквито и инструменти/апаратура да свирят, звукът задължително ще е като от евтин мултиефект+китара Кремона Добре че е страхотния вокал на Наско и свестните песни.Ако тоя човек се бе родил малко по-на Запад, сега щеше да е роклегенда! Да ни е жив и здрав - такъв Талант
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.