Jump to content
Българският форум за музиканти

gpav

Members
  • Мнения

    250
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от gpav

  1. Брей ,че и от футбол се интересува. Единственото нещо ,което може да развали доброто впечатление е да кажеш ,че си от Манчестър Юнаитед . :icon_shithappens: Дано да не е така .

    Евала за колекцията китари !!!

    Приятно прекарване !!!

     

    Едит : Абе колеги ,само аз ли забелязвам балкона . :mellow:

  2. ^ Абе аз наскоро го слушах на живо ,бая неща изсвири ,имаше и фолклорни мотиви ( доколкото си спомням ) .Ако се поразровя из дисковете тука с БГ музика може да му изнамеря нещо .

  3. @ TONY Тази школа с теоретическата част имаш ли я ,можеш ли да покажеш :punk_guitar: ... да видим за какво става въпрос ,че ми стана много интересно ?

     

    Иначе ето едно Allegretto нa Carulli за малко по-напредналите... Албум

  4. BassTraffic ЕвЪлЪ !!! :P

     

    Не бях погледнал нито една страница от темата ,но поради технически безАЛКОХОЛНИ случки ( такава е днешната младеж :) ) ,неможах да заспа и реших да поскитам у форумо .ТА да се върнем към темата ,страшно ги работиш китарите .След работата ти над SanWitch-a на EAmechaniX и това ,което изчетох в предните 12 страници съм абониран за тая тема.

    :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.