Jump to content
Българският форум за музиканти

Nqkuv si tam

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Nqkuv si tam

  1. Здравейте, понеже искам да си купя ето тоя звяр http://music-store.bg/електрическа-бас-китара-stagg-модел-bc300-5-bk-фюжън-5-струни.html?search=BC300 . И се чудя дали си заслужава парите и дали е добра машина като цяло понеже съм нов в тая сфера. Давайте мнения! 

  2. Здравейте! Бих искал да се посъметвам с хора които могат да Growl-ват и изобщо да изпълняват тежки вокали, понеже ме натовариха с отговорноста да съм бек вокал в групата ми и незнам каква е техниката. Ако някой има опит в тази сфера ще съм много благодален ако сподели опита си! :) 

  3. Зравейте, знам че тук не е мястото но все пак ще пиша :D Squad Of Death си търси вокалист! Свирим дет метъл, ако има някой от Враца и желае да се присъедини да позвъни на телефон: 0879450011. Възрастовото ограничение е от 15 до 17 години а може и повече. Около 15-ти и 16-ти Декември ни предстои дебютен концерт!

  4. Здравейте! понеже нямам опит в подбора на кубета, пък това ще ми е първото, бих искал да се посъветвам с по - опитни от мен. Искам да свиря в репетиционна и си търся кубе което да може да се равнява на звука на акустични барабани, тоест искам да може да вади звук че да мога да свиря с барабанист и китара спрях се на ето това: http://www.musicworld.bg/bg/m_1430000/i_30001/Cort_GE30B.html но, съм отворен и за други предложения!

  5. Благодаря! :)

     

     

     

    Зависи какъв стил на свирене "гониш" ? Ако целта ти е да подлагаш рокаджийски и да свириш скали си струва да гледаш видеата на Били Шиън,където ще намериш обяснения как и какво свири и защо така го свири - т.е. не ми се преразказва.От друга страна,ако ще кросваш струни често и ще гроовиш по фънки ( без да слапиш като в порно от 80те ),дядо Гери Уилис има достатъчно видеа също.И двамата са ми любимци,поради факта,че са уникални към подхода си за свирене с три пръста.За всички останали - сори за чуждиците,одъртявам и съм изтъпял.Хубав ден и успех. :thumbup:

    Ами, искам да свиря дет метъл. Иначе благодаря за съвета! :)

  6. Здравейте, свиря от 1 година на бас китара, и бих искал да ми дадете някъкви съвети за свирене с три пръста. Защото не съм почитател на перцето и искам да свиря чисто. Благодаря предварително за съветите! :) 

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.