Jump to content
Българският форум за музиканти

manhattan

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от manhattan

  1. Благодаря за споделеното мнение. Така или иначе много съм и навит. Просто се интересувах, ако някой непредубеден Софиянец я е пробвал. За останалите колеги които всега да тренират математика сметката е много проста 50 в еднатапосока 50 в другата 70 спане 30 храна. Смятам сами можете да ги сметнете. Не че е проблем ама един хубав кейс е толкова парички (предпочитам го пред разходката ;-) )

    • Like 1
  2. Ако си от София, можеш да го пробваш в Икономов. За малко над 1000 лева, колкото струва, имаш доста варианти според мен, тъй че най-добре поразгледай по магазините и прецени дали точно това е моделът, който ти седи най-добре в ръцете и ще харесаш най-много като звук на живо.

    Лошото е че не съм от София, а разходката от Бургас ми идва 200 кинта. Сигурно не e Gibson, но не е и в класа на студиото. Питанката ми е към някой непредубеден колега който я е пробвал, за мнение. Иначе Икономов им слагат още 200 отгоре. Аз съм я намерил за 800 в MUZIKER. Последния Epiphone AJ-220SCE, който си поръчх от тях е просто поерфектен за хоби музика, а и за по-сериозни работи. От професионална кариера се отказах отдавна, но свиря доста за удоволствие и искам да се ъпгрейдна малко. Иначе в Бургас е супер драма с търсенето на лютиер за това питам за мнение, че да не се налага много баране после.

  3. Здравейте,

    Знам, че много хора ще хейтят тук, но съм решил да добавя един "Epiphone LP Standard Plustop PRO".

    Изгледах много ревюта, прехвърлих и повечето форуми където открих нещо за нея, но не можах да я намеря на живо да пробвам как е.

    Моля ако някой е свирил на този инструмент или го притежава да сподели мнение!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.