Jump to content
Българският форум за музиканти

yavortotev

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от yavortotev

  1. Всъщност, не е против правилата. :)

     

    Правилата забраняват да се публикуват линкове, водещи към чужда интелектуална собственост. Тя не го е качила някъде и да постне линк, от който всеки може да го дръпне, а го предоставя след евентуална връзка с нея по Skype (което не е същото).

     

    Просто казвам.. :)

  2. Когато аз си купувах микрофона се чудех много, дали да си взема обикновена 58-ца или бетата и реших да дам 100 лв повече и да си взема бетата, за което не съжалявам изобщо :) Лично на мен SM58 не ми допадна много, а колкото до бетата, да, става за записи, при това не отстъпва на доста кондензаторни микрофони :)

  3. Занимавам се с пеене от 2-3 месеца и това е първото ми "изпълнение" пред хора.

    Знам, че ми предстои още доста работа, ще се постарая ;)

     

    Всъщност последното, за което мисли човек при първото си пеене пред хора е..пеенето... За съжаление, колкото и добре да си пял песните преди това, изведнъж като те обхване напрежението го изпяваш примерно на 50% от възможностите си. Поне при мен беше така. 

     

    Надявам се скоро да коригирам грешките си ;)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.