Jump to content
Българският форум за музиканти

Asparuh Lyubenov

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitar

Asparuh Lyubenov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря много за професионалното мнение! Добър и успешен ден!
  2. Благодаря за мнението! Най-доброто винаги струва нещо, затова иде реч. Кое е най-доброто да се купи, не да се тегли и отсява. За целта правиш проучване и веднъж инвестираш без значение на цената. После твориш, работиш, оставаш доволен от резултата. Поне аз така мисля. Та въпроса може да се зададе и по друг начин. Коя е програмата или програмите, които използват най-добрите музиканти, групи, певци, певици, композитори и.т.н.т. Мисля, че по това можем да се ориентираме до голяма степен. Допускам да има развитие и с някаква комбинация. Например в момента действам със Studio One и довършвам с Adobe Audition - нея използвам само за вдигане на нивото, чрез компресора. Интересува ме има ли специална програма за финализиране на музикалния проект, за вдигане нивото и качество? Добър и успешен ден!
  3. Здравейте! Работя от известно време със StudioOne демо версията, която е доста прилична. Това което не ми достига е слабата функция на компресора. Интересува ме добрия саунд и качество. Тъй като желая крайния резултат да е на професионално ниво, търся програма която да дава един мощен краен продукт. Всъщност интересувам се от най-доброто направено до сега. Ableton Live, Cubase, Pro Tools, Logic Pro, Studio One са програми които са известни и дават добри резултати, коя е най-добра според вас? Има ли нещо по- добро освен изброените? И още един въпрос имам програмата Music Maker ми попадна случайно и останах впечатлен от рекламата. При всички възможности се чудя на коя да се спра в крайна сметка? Плъгините предлагат много допълнителни възможности, пакетите също и става доста голям избора. В крайна сметка ме интересува на първо място качеството. Ще съм много благодарен за отговора. Добър и успешен ден!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.