Jump to content
Българският форум за музиканти

Phoenix_Rising

новаци
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Phoenix_Rising

  1. Ами виж сега,значи звуковата карта е от голямо значение.Моята карта например е супер сдухана и има голямо забавяне (латенси),като свиря.Препоръчвам ти да си купиш някаква външна звукова карта,като например Криейтив(на старо можеш да я вземеш за около 40-50 лева :greenball:

  2. На въпросния лютиер pacman му писах преди няколко дена,дано се навие да я стегне :greenball: Снимки ще кача утре,защото фотоапарата не е в мен.Утре съм решил най-накрая да отида в този магазин за който спомена,да си купя някаква пластмаса :)

  3. Опа извинявай ,че зададох въпроса за втори път,ама в главата ми се въртят геномни мутации и модификационна изменчивост и бла бла,съвсем изключих.... Бихте ли ми препоръчали някакво масло за грифа,или и него да го лакирам ?

  4. Благодаря за съвета !!! :mellow: А по принцип дупките с какво се запълват с кит или с лепило за дърво?

    Днес докато се рових из разни теми във форума,попаднах на една тема за едни масла,май бяха тунгово и лимоново.Какво мислите за тях,това нещо като лак ли е ?

  5. Здравейте.

    Значи наскоро си взех едно електрическо орфейче на старо и реших да го стегна.Като за начало махнах капака на електрониката,който беше в доста окаяно състояние.Дупката на единия адаптер(мисля,че беше при нека),беше по широка от колкото трябва,адаптера се крепеше на някакво картонче :mellow: Като го махнах забелязах,че в джоба за грифа имаше една големшка пукнатина,за която ме е страх да не стане още по-голяма с течение на времето :( Бихте ли ми казали какъв кит да използвам за да я залепя? Също така много ще се радавам ,ако някой ми каже от къде мога да закупя капак за 2 двойни адаптера и колко горе долу ще ми струва свалянето на стария лак и съответно пребоядисването при лютиер(колко жълтици да приготвя)

    Благодаря предварително :):)

  6. ха песента ви я знам прати ми я басиста ви :lol: Много е добра,особено импровизираното соло .Междудругото бях на един ваш концерт на езерото "Арияна",мноо ви са изкефих :lol: Успех ! :blink::lol::lol:

  7. Много ми е интересно и на мен...... Там по-доле има линк към един сайт 2куул4скуул :greenball: Вижте цените кви са.....Ако имах тая

    финансовата възможност бих си я взел таз розовката ,да си я пребоядисам и ъп-на,ама за съжаление доставката е 90 $

  8. Препоръчително е да има Динамична клавиатура,поне 5-6 октави,за акомпаниментите зависи какво иска да свири :greenball: и за другото вече самата тя трябва да види дали и е удобно,да прецени с какъв тип клавиатура и е по-лесно и т.н.Аз лично предпочитам тежка клавиатура :dance:

  9. Според мен най-подходящият клавир за начинаещ е Casio http://www.technopolis.bg/scatf.php?id=71&f=3973 ....Аз лично имам такъв и съм доволен,макар че най-добре ще е да и купите Акустично (има евтинки за по 400 лв),аз бих ти препоръчал немско пиано.Ако заделените ресурси за инструмента са повечко можете да и вземете Дигиталното пиано :greenball:

  10. Касае се за цена до 250лв. за 5 октави. До сега не съм работил с такава клавиатура и искам да се връзва максимално лесно с Reason.

    Мерси Предварително!!!

    Всяка една клавиатура се връзва с Reason :cheers: . Аз лично бих ти препоръчал M-Audio.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.