Jump to content
Българският форум за музиканти

Джесус Гарчока

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Джесус Гарчока

  1. Здравейте! На кратко: set-up-нах си китарата в стандартен строй(standard tuning E). Намалих екшъна до минимума, мисля.. :whistle: Когато преминах в строй C (drop C) започнаха да бръждят яко струните. Интересува ме това нормално ли е? И също, ако искам да свиря в друг строй (tuning) трябва ли да си set-up-вам китарата наново?

  2. Ами сега просто не ми стигат само барабаните :D , имам нужда и от друг инструмент и затова питам :) Иначе в момента съм барабанист на група и вероятно няма да си сменя ролята в скоро време. Все пак е добре да владея кажи-речи 2 инструмента и да допълня в бъдеще друга банда. :D

  3. От една година съм риболовец. Според вас, дали ще ми е лесно да стана ловец, като се има предвид, че като малък съм стрелял с прашка по гълъби?

     

    А ако искаш нещо малко по-сериозно (не че така зададен въпросът ти заслужава), всичко ще ти еднакво трудно и бас и барабани и китара... Така е винаги в началото. За една година си си топнал върха на пръстите на брега, а вече питаш за плуване...

     

    Честно казано се чудя дали не си един потребител с прякор.

    Да е, прякора ми е Джесус Гарчока ;) 

  4. Здравейте! Свиря на барабани от 1 година. И сега се чудя дали да не пробвам бас. Според вас лесно ли ще е, като се има предвид, че се упражнявам на акустична китара и горе-долу се справям?

  5. Здравейте! Искам да ви попитам тези барабани http://www.gemamusic.net/product/165/maxtone-mx-568a.html каква работа биха могли да ми свършат ? Мога ли да свиря на тях нещо или няма да издават почти никакъв звук ? Чинелите могат ли да се сменят в последствие, ако не ми харесат или реша, че искам да се чуват? Благодаря предварителнo!

  6. Здравейте! Искам да ви помоля за вашето мнение по конкретния модел барабани. 

    http://www.musicworld.bg/bg/c_42/i_43455/PREMIER_DRUMZZZ_Stage_22_Rock_Kit_101_bundle.html

    Интересува ме дали биха имали добър звук за парите си и ако не какво бихте ми препоръчали  :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.