Jump to content
Българският форум за музиканти

procletnic

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от procletnic

  1. Здравейте форумци,

    купих си един кабинет на старо и се оказа, че жака явно не прави добре контакт и реално кабинета не действа като "load" за усилвателя. Добре, обаче докато се усетя, че това е проблема и затова няма звук, вече бях цъкнал stand by копчето и цъках по струните на китарта. Усетих се след 10тина секунди и включих главата на stand by и после я изключих тотално. Притеснява ме да не съм изпържил трансформатора. Може ли някой да ми препоръча професионалист в София, който да се занимава с лампови усилватели (става дума за Mesa Dual Rectifier Multi Watt)? В нета някак си не намирам нищо.

    Блгаодаря за вниманието.

  2. Фен съм на Тосин и на AAL, но определено тяхното не е за всеки. Далеч по-лесно смилаеми са Tesseract и Periphery, както и изключителните според мен Intervals. Определно в "джент"-а има доста интересни като звучене банди и според мен този "тренд" ще се обособи като собствен жанр, който тепърва ще набира популярност специално в България.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.