Jump to content
Българският форум за музиканти

cezarov

новаци
  • Мнения

    41
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от cezarov

  1. Здравейте дзверове. След доста родилни мъки записахме новото си парче. Автор на текста и музиката - Даниел Петров. Аранжимент - HUSS-BAND. Отново записахме при машините от Пасифик студио и сме супер доволни!
    Поздрави и ще се радвам на градивна критика :)

    • Like 4
  2. За мен тоя конкурс е пълен провал! Нищо повече не се чу за победилите от предишните сезони ... За съжаление незрящото момче, което спечели втори сезон (ако не бъркам) беше доста посредствен певец. На фона на доста успешен формат като конкурентния X фактор просто не знам кой ще си губи времето.

    • Like 3
  3. От личен опит мога да споделя, че на мен ми пречи меда, както и повечето сладки (наситени със захар изделия), газираните напитки (всички). Помагат основно цитрусите. А най-вече обилно похапване на чиста от мазнотия храна и добър сън!! Без да съм се наспал добре просто не става.

  4. Доколкото съм опитвал двата, мисля, че разликата не е огромна, като ми се стори, че Бета-та звучи малко по-чисто и малко по-мощно (като gain). Не съм сигурен обаче, че си заслужава по-високата цена, тъй като разликата им е пренебрежително малка.

  5. Бандата ми харесва, сериалът също е от малкото гледаеми шоута в ефира. 9 годишната ми дъщеря им е фен. Представям си какво шоу ще правят тези деца ако напреднат с инструментите . Изключение прави вокалистката, тъй като според мен се справя в класи по-добре от останалите в бандата,

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.