Jump to content
Българският форум за музиканти

Nightmare81

Members
  • Мнения

    93
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Nightmare81

  1. P.S.Само да добавя,че е много трудно,според мен, да излезеш извън тоналност и да звучи добре.Трябва да си наясно с много неща,с които аз очевидно не съм наясно.

    Точно заради това не се осмелявам да качя мои импровизациики

  2. Абе пичове - класическата китара убива кефа от музиката , особено ако свириш рок . Който иска да ме беси на двора - това е истината . Винаги е по-добре да започнеш на вида китара , която след това ще ти доставя удоволствие . Какво удоволствие може да ти достави да се опиташ да изсвириш (дори) Smoke on the water - на акуст. китара ? Я без съвети тип - "Аз чух от един разбирач , че .... , а щом той казва , значи е вярно . "

     

    takama - вземай асасина и Rock on :metalist:

     

    Аз млъквам . Пича си знае какво да прави (щом е в добрата стара Англия)

  3. пак ще кажа :( кое му е удобното на класически гриф че е широк 20см и като свикнеш на него закачаш по 2-3 струни на нормален или че е плосък като дъска, което много "улеснява" хващането на акорди с барета ?????

     

    Overdrive говорим все пак за човек , който никога не е свирил на китара . Ще му е 2-пъти по-трудно да хваща барета и да прави арпежи на тесен гриф , и може да се откаже лесно . Най-добрия старт за мен е - КЛАСИЧЕСКАТА КИТАРА

  4. А моя съвет е следния : АКО наистина не си свирил ИЗОБЩО и тепърва ще започваш - вземи си класическа китара . И преди да са ме оплюли някои съфорумци , ще се обоснова - НАЙ-лесно се започва с такъв тип китара , защото е удобна за свирене , грифа е широк , струните са меки и лесно се натискат . Бавно и полека ще напреднеш , стига да се занимаваш сериозно !!!

  5. Малеле http://youtube.com/watch?v=DJGCOq89a2o&amp...ted&search=

    е трябва да видите това момиче на баса.

    Композицията е така известната Couse We've ended as lovers , концертно изпълнение на Джеф Бек

     

    П : ах тия палави зърна ....ама ко да се лъжем и аз настръхвам когато слушам това парче

  6. Има нещо МНОГО секси при жените китаристки . Като ги гледам как държат китарите , и как свирят и се кефят ...

    Бааа май открих нов фетиш за мен :thumbs_up:

     

    P.S : Баси много се умилих

  7. Една от най-добрите вокалистки които съм слушал тук !!! ;)

     

    Лили а случайно да познаваш Geo , и случайно да имаш записи и с него (мисля че навремето слушах една Samba на бас и пеене , ама гласа беше с някакъв ефект - ти ли си това?)

  8. Пич нашата банда остана без вокал ,а като слушам в стилово отношение ще има точка на пресичане . Само дето сме от Варна . Ако имаш път насам пиши

    Ноември месец ми се очертава да имам път натам, може да се уговорим нещо ;) даже едно друго момче, което е вокал учи вмомента във варна и пее страхотно, проблема е че си има банда от доста време :/ иначе можеше да ви пратя него.

     

    Как се казва , може да го познавам . Групата му коя е ?

  9. Чудесна работа на лютиера - грифа/позициите изглеждат много ефектно на снимките.

    Ако трябва да бъда откровен - аз лично не бих си поръчал гриф с полиран лак, поради няколко обективни причини.

    Но по-важното е, на теб да ти харесва и още повече - да ти е удобно за свирене. Честито!

     

    Фернандез ФСК-101 ... Тарикат си ти Андрешко :offtopic-001:;)

    Напълно споделям това мнение . Иначе лакирания гриф изглежда много ефектно . Дано лака не падне скоро

  10. Здравейте , ето и нещо от мен

    Случайно попаднах на това . Не е кой знае какво , но има нещо адски секси в това момиче . Незнам аз лично много и се изкефих . Изгледайте го докрай , заслужава си . Личи си че е репетирала доста , но в крайна сметка това няма значение . Мацката е страхотна ;)

     

    Кийп Рокин'

  11. Макар и да не съм много наясно с китарните процесори (защото имам Zoom 707 II) , мога да ти кажя че до 300 лева процесорите попадат в ниския клас , т.е само за домашни условия - звукът им на сцена ще "маже" и ще звучи прекалено синтезаторно(елекронно). От форума научих че BOSS правят хубави процесори , но май нямат модели в ниския клас - т.е струват над 600 лв .

    За 300 лева можеш да си купиш много добри Custom камиончета с наистина хубави ефекти , но няма всичко да ти е в една кутия (както процесора) , и ще трябва да ги навързваш последователно

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.