Jump to content
Българският форум за музиканти

W.A.S.P. Nation

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от W.A.S.P. Nation

  1. Добър вечер!

    Изчел съм много теми във този форум,но така и не намерих някоя,която да ми помогне.Въпросът ми е как да извадя нулевият праг,без да го огъна и повредя.Причината,е че трябва да се повдигне малко,защото струните при 12-та позиция идват много високо,а ако сваля магарето дрънчат в 1-ви или 2-ри праг.Китарата ми е електрическа,марка няма защото аз я сглобих и грифа е на поне 25 години.

  2. Ето я и моята първа собствена китара Орфей.За годините си е доста запазена.Незнам коя година е произведена ама е било доста отдавна.Вади добър саунд (според мен).Ето и няколко снимки да я видите:

    0461.jpg

    0462.jpg

    0465b.jpg

    0464b.jpg

    :thumbup:  Имам абсолютно същия Орфей и вади доста приличен звук,само дето не му знам модела и липсват три от главите на ключовете :D

  3. Аз имам един стар джаз акустичен Орфей и една Кремона.Орфея е с два отвора на резонаторната кутия и е в много добро състояние,докато Кремоната има малки козметични проблеми и главите(врътките) на ключовете липсват и я настройвам с клещи.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.