Jump to content
Българският форум за музиканти

ares98

Members
  • Мнения

    70
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от ares98

  1. Искам да си взема първата миди клавиатура - стремя се да композирам оркестрална и филмова музика чрез Cubase И Kontakt, но в същото време искам да подобря инструменталните си умения на пиано, т.е търся нещо, което да ми даде най-доброто от двата свята. Бюджета ми е около 500лв

     

     

    http://radoslavmusic.com/p/alesis-vi61 Тази или

     

    http://radoslavmusic.com/p/yamaha-keyboards-np31-black тази е по-добрият избор?

  2. Привет,

    Този август аз ще кандидатствам точно с Тонрежисура и музикален мениджмънт в НБУ - събрах достатъчно положителни отзиви от хора,влезли там, за да смятам, че няма да отидат тия 3200лв /година на вятъра. Ако не друго, там има добра материална база -ако искаш да учиш, дава ти се шанс, ако искаш да си клатиш краката - също.

     

    ТОП-а е лесен, взех го вече с прилични точки, а специализирания изпит е есе по тема.

  3. Привет, от другата седмица съм горд собственик на седемструнна китара, която обаче е с 26.5 дължина, вместо обичайната 25.5 . Какъв хардкейс да си взема, за да се побере удобно - търся си от онези правоъгълните куфароподобни кейсове? 

     

    Някой някъде беше споменал, че ще трябва да е кейс за бас?

  4. Свиря с schecter omen 6 extreme и смятам да си сменям bridge адаптера с някой по-агресивен. Свиря дет, груув и прочие в ниски настройки като Си, До и Ре бемол. 

     

    Какви предложения имате, съобразени със съответната китара и характеристиките и  (освен EMG-тата 81 за които се колебая)

  5. Та, дойде момента да си вземам нов усилвател (след като имам schecter omen 6 extreme не върви да свиря с тостер за 80 лв). Имате ли някакви предложения за кубенце с ограничен бюджет към 200-250 лв,дори и да е 2ра ръка.  За домашно ползване, със хубав дисторшън канал и дълбочина на тона.

  6. Та,купих си 2ра ръка лексикон ламбда и си дръпнах cubase 5 на Air. Инсталирах драйверите на лексикона от официалния сайт,спазих инструкциите и т.н  . Като отворих кубейса смених vst-то на Lambda asio но не получавам никакъв сигнал в самата програма - нито плейбек нито запис.

    Обаче като сменя vst на asio4all и ми тръгва,само че с латенция 1600 ms което е неприемливо.

    Как да подкарам звука от картата?

  7. Така, взех си една нова китара и искам да продам старата - fender affinity squier. Използван е 2 години и почти всичките му драскотини се забелязват само при вгледжане. Проблема е че в продавалник ми се пазарят за 100 лв а не мисля че това е правилната цена. Предложения?

  8. Schecter omen extreme 6 , Fender frontman оригинално 15 ватов но му е сменен говорителя на 38

    Дет,траш,фолк,пауър,блек метъл и неокласика

     

    И имам бюджет до 60 лв,това е проблема

  9. Здравейте, имам нужда от distortion педал, и този е от по евтините които видях. Функцията за feedback не ми е толкова необходима, интересно ми е реже ли достатъчно за метъл :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.