Jump to content
Българският форум за музиканти

TheDreamGirl

новаци
  • Мнения

    47
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от TheDreamGirl

  1. Веднага те коригирам...

     

    хахаха, какво щях да правя без теб? ^_^

     

    ЕДИТ: една приятелка толкова се въодушеви, че вече е подготвила песните и едни репетиции падат сега... :) мали, мали :)

  2. Чия е тази реклама, какво предлага и по кой канал се върти? :P

     

    Рекламата е на музикално риалити- шоу, нещо като Стар Академи, Слави Трифонов го продуцира. Разликата м/у двете предавания е, че участниците не са затворени в къща, т.е. изпъкват повече музикалните им уменния, отколкото социалните(май така беше казано в "ХайКлуб"). Идеята е да се отсеят младите певчески таланти в България, като победителят ще получи договор на стойност $1млн. с някоя голяма звукозаписна компания. Предаването ще е с продължителност около 5 месеца, почва от февруари. Върти се по bTV. Условията са да си между 16 и 28 години, да пратиш имената си+ 2 песни в твое изпълнение без музикален съпровод и да се явиш на кастингите :P аз обаче, нали съм '92- няма да ходя :wub:

     

    @AlFia, надявам се, че информацията ти е била полезна :D

     

     

    Правилца за цитиране на предно мнение? правила изобщо? Четете ги маа му стара! :)

  3. еми изключи кирилицата на форума

     

    мерси :D а, сетих се още нещо- преди на всеки потребител можеше да се види вида на инструмента, а сега тва нещо го няма. Аз ли пак съм заблудената овчица, или наистина няма вече такава опция? преди мн ме кефеше, все пак сме музикален форум :P

  4. абе нз дали е от форума или от моя комп. ама имам проблеми с ю ес езика :blink: примерно това би трябвало да е ника ми- №РРІРРРР‘РРР, а това- името ми с големи букви- ’•’–° малките излизат само като Р, независимо коя буква натискам, както се вижда по- горе ;) едва си влизам в профила :)

     

    ЕДИТ: абе май е от форума, защото без проблеми си влизам на други места...

  5. хехе, наборче, здравей :hello: мн мий приятно, аз съм контрабандистче '92 :D добре дошла и дано да пребиваваш дълго тук :D

     

    ЕДИТ: айде да си направим раздел "Децка градина " :green: и аз искам :D

  6. Ееееееееее, колко се радвам, че има хора от даскало тука :beer:

    Крис, колега, де се губиш бееееее ;) поздрави на Ани предай ;)

    @thekiller- вас акордеонистите не ви знам много, познавам само Видин :wow: както и да е, за съм Ели от 8в, контрабандистчето :twisted: :greenball: а ти кой си, уважаемий?

     

    ЕДИТ: абе той Момчи, че е върхът, върхът е, ама... абе супер свири :)

  7. има едно момче от музикалното.той е пианист и е най-добрия джазмен в даскалото.друг такъв талантлив пианист не съм чувал никога.много е добър,а за жалост свири само в някакъв пиано бар.много добри музиканти са неоценени заради други не толкова добри,но с връзки.

    хехей, за Момчи ли говорим, драги? тва дете е супер лудо, веднъж свиреше в 003 (нашата стая) и направи лудница ;) :green:

     

    както и да е, ся по темата- от таз година съм в НМУ, специалност контрабас, при милата г- жа Симитчиева ( само тя преподава бас в даскалото, да се чудиш защо ;);) ) там сме 13 басисти, от 5 до 12 клас

    засега върви мн добре, остават ми още няколко позиции да науча, меракът ми е да се науча и на бас китара ;);)

     

    айде ЧНГ ви, и без караници, ей ;)

  8. Айде, който е желаещ да помага, консултира, подбутва идеята за коледен благотоврителен джем, да дойде.

    еееееей, здравейте, бре :D аз съм "ЗА" за коледен джем, вече имам и нет, тъй че ше съм в крак със СЪбитията и ше мога да помагам :D сори, че не дойдох в петък, ама имах проблеми с нашите ииии... нямаше :D , но ся ше наваксвам :D айде :) :green:

  9. Ай стига сте я флуудили тая тема бе, някои, дето сме абонирани за нея не можем да си разчистим пощата от вас :P

    опа, сори :cheers:

    кхъкхъм... и за да не е пак оффтопик- ами прекарах си супер и другия път ше се опитам да навия едни мои приятели да дойдат :):D

  10. Не помня някой да е снимал, но може просто да не съм разбрал...

     

    Все пак, срещата наистина беше от най-добрите:) Точките ми обраха Роко и неговата компания - супер много ме изкефихтеееее :pray:

    ааааа, имаше снимки, даааа ;) ама ти май закъсня :think: следващия път недей!

    ей, малкия Роко беше страшен обаче :pray: муцка ;):lol:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.