Jump to content
Българският форум за музиканти

K4EN

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно K4EN

  • Рожден ден Юни 21

Previous Fields

  • Инструмент
    електрическа китара

Profile Information

  • Gender
    Male

K4EN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря за информацията. Мен ме притесняваше като размер дали ще намеря и търсех точно за моя модел китара, но щом казваш, че са само дупките опции много.
  2. Аз доста търсех за Squier Bullet Strat, но не намерих. Ако знаеш къде из София мога да намеря моля те драсни.
  3. Съгласен съм, че изрязването ще е по-лесния вариант, но изрязването може и да не се получи както трябва и в крайна сметка пак да се наложи да купувам нов пикгард.
  4. Няма нужда да я копая има място за хъмбъкъри само пикгарда трябва да сменя. Имам проблеми с намирането на пикгард за Squier Bullet Strat, а честно казано не ми се занимава да си направя един сам. Някои знае ли къде мога да намеря ?
  5. Благодаря за съвета. Ще се радвам да споделиш мнението си . Идеята е, че мисля да си купя добри адаптори, които след това ще се ползват и на по-горен клас китара след време, когато мога да си го позволя.
  6. Интересувам се дали пасва пикгард от стандартен страт на Squier Bullet Strat.
  7. Все пак за да я направя HH вместо SSH трябва да се разбарникам из електрониката, а с нея не съм чак толкова на ти иначе HH ми беше първоначалната идея. Ако ти знаеш какво точно трябва да се прави то електрониката моля те помогни. MOD EDIT: Хайде да прочетем правилата. Предходното мнение не се цитира! Използвай полето Нов отговор!
  8. Съгласен съм, но нямам пари за нова китара и ще карам с тази докато събера за нова. Адапторите ще ги използвам и на новата китара, а колкото до стил свиря метъл главно.
  9. Имам squier bullet strat с три единични адаптора. Мисля да го направя fat strat и се колебая какви адаптори да си сложа. Мисля да сложа пасивни адаптори emg s3 и един хъмбъкър emg h3. Моля дайте и други идеи. Нямам много опит с различните марки адаптори.
  10. Друго нещо, за което се колебая е какви адаптори да й сложа, след като я направя fat strat. Мисля да сложа пасивни адаптори emg s3 и хъмбъкър emg h3. Имате ли по-добри идеи ?
  11. Добре значи няма да я жаля.
  12. Имам един малък проблем с махането на капачката на адапторния превключвател. Просто няма махане или поне аз не знам как да я махна.
  13. Здравейте, имам squier bullet strat с три единични адаптора и искам да му сложа един двоен, но не съм много на ти с тези работи. Трябва ли да сменя пикгарда или направо цялата електроника на китарата и какви допълнителни неща (ако има такива) трябва да се направят ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.