Jump to content
Българският форум за музиканти

eeeeee

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

eeeeee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Обществена Репутация

  1. Стенли искаше за престоя си тук, да се срещне с възможно повече музиканти. Впечатлен беше от бабите и му ги качих на сцената. Това го изкефи. За следващата вечер бе предвидено Търново. От там обаче не ни казаха много ясно какви музиканти ще присъстват. Нещо споменаха за пианист и саксофон....Били се обаждали на познатите си, за да съберат публика!? А човекът се интересува от музиката и от хората, които разбират неговите послания. Ето защо, Стенли избра Пловдив. Само за 2 часа Арам събра в Stage 51 повече от 40-50 музиканти. Хареса му атмосферата. Влезе инкогнито и седна да слуша. Вървеше си нещо като уоркшоп. Това беше точното място. Един двама китаристи демонстрираха завидна техника и специфичен почерк и човекът с удоволствие изсвири две три теми с тях. Стенли сам си решава къде да ходи и с кого да свири. Кавалджията също го изненада приятно. Това, че се метнахме в колите и акостирахме в кръчма също му хареса. Презавери си билета и остана още един ден в Пловдив. Сутринта преди самолета в София го запознах с Ангел Демирев. Ето това вече втрещи Стенли. Заряза си закуската, извади си китарата и започнаха да свирят заедно. Толкова се ошашавихме, че аз нямам видео от това събитие. Едва успяхме да ги спрем и почти изпуснахме самолета. Снимаше само един от гостите на хотела-чужденец с айфон. Дано качи нещо някъде. Стенли ще идва още много пъти в България. От 30.08. до 4.09. ще проведе семинар за китаристи. Като уточним мястото, ще пиша тук.
  2. Това, което се случи, не може да бъде определено с думи. Понякога мечтите се сбъдват...Благодарим ти, Стенли!
  3. Днес 6 юни16 часа-интервю на Стенли по Джаз FM
  4. Миро Ламбов. Абсурд е лошото финансово състояние да е пречка да присъстваш. Не знам къде се намираш, но ако стигнеш до Казанлък, ела на стадиона и само си покажи личната карта, за да видим, че си ти наистина. Пари няма да ти трябват.Ако има още нещо за уточняване-0878938877
  5. В петък, 8 юни, Стенли е в Шоуто на Слави. Ще изсвири нещо с бенда.
  6. Ще направим всичко възможно Стенли да се види лично с максимален брой български музиканти и то в такава обстановка, която позволява свободен разговор. Това е една от идеите на афтърпартито. Ще се опитаме да му покажем и малко автентичен български фолклор. Дайте идеи още с какво да го изненадаме
  7. Това беше първият китарист, който отправи послание към Стенли. Ще гледаме нивото на останалите да е горе долу такова
  8. КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА НА СТЕНЛИ? Този перформанс, който ще се случи на сцената-след концерта в Казанлък, започва в аванс в други градове. Ще представлява ФЛАШМОБ. Същността е,в това, че първият китарист ще отправи послание към Стенли. Послание на живо, без микрофон-само с китара. Събитието ще излъчим на живо - с картина и звук - тук на сайта... Очаквайте шоуто ДНЕС - СОФИЯ,19 часа МОЛ-БУЛ."СТАМБОЛИЙСКИ"!
  9. Мястото и часа на днешното китарно шоу ще обявим в 15 часа тук и ще го излъчим на сайта ни- medialive.bg
  10. Здравейте, По отношение залата-не е много голяма, но става. Леко кънти, по тази причина ще носим мокет и ще го сложим отдолу.По отношение селекцията-от София ще си доведе студенти от Консерваторията Цветан Недялков. От НБУ-селекцията се прави от професор Панайотов, от Пловдив-Веселин Койчев. Милиция на входа няма да има. Идеята е нивото на участниците в мастер класа да е над испанска балада, за да не е скучно на госта. Поканили сме Бисер от Алегро, Максим Горанов, Веско от Бургас и китаристи на такова ниво.Поканени са и децата от школата по китара- Казанлък, които свириха снощи в Музея. Ще направим всичко възможно всеки, който иска да види Стенли, да може да направи това.Милиция на входа няма да има-нека всеки прецени дали да присъства на мастер класа-все пак не трябва да правим мелета. След концерта ще има афтърпарти на сцената. Ще помолим госта да се пооправи, да се върне и да участва в български купон. Който иска да му каже нещо от сцената-да го направи с китара. Вече се записаха хора. Адресът е-office@medialive.bg. Колкото до флашмоб във вторник....Мястото е удобно за всички, които искат да дойдат, часът-също. Ще ги обявим във вторник, 15 часа. Първият китарист е убиец и ще даде представа за представата ни за "ниво".Ще излъчим това шоу на живо. Идеята на концерта на Стенли е да съберем музиканти, всички да останат на къмпинга до стадиона и максимално да се забавляваме. Всякакви идеи, помощ и съвети от всички са добре дошли. Особено разчитаме на местните хора. Благодаря ви предварително за помощта.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.