Jump to content
Българският форум за музиканти

bassobor

Members
  • Мнения

    98
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от bassobor

  1. Моля някой, който е ползвал пръсти за бас (едни пластмасови тръбички, които се слагат на показалеца и средния пръст), да сподели, дали има смисъл от тях; подобряват ли тоноизвличането по някакъв начин.

  2. Пробвай при Иван Дракалиев. Много е свестен и си разбира от работата. Освен в китарата, може да те посвети и в много други работи, свързани с музиката - програминг, миксиране, звукозапис, солфеж, и да ти изгради цялостна представа за това, какво трябва да се случи. GSM-0898800680. Но мога да ти намеря и други варианти. Ама ще те помоля да си оставиш Scype-а, че искам да те питам нещо.

  3. Искам да попитам, дали мога да свържа този миксер в една вермонска тонколона с 50 ватов говорител (8 ома), и като идеята ми е да го ползвам за усилвател. В него сте се включват микрофон и бас. :thumbs_up:

  4. Ами аз ти препоръчвам тези песни:

    1.Girl-Anouk

    2.Are you kidding me-Anouk

    3.Not an addict - K's Choice

    4.Kiss me - SIixpence non the richer

    5.Bitch - Sheryl Crow

    6.If God was one of us - Joan Osborne

    7. Maria - Blondie

    Има и много други варианти, но тези парчета ми се струват лесни, а са и известни.

     

    А за български чуй песните на Людмила Сланева, те са няколко, лесни са и много са приятни, особено Под дъгата

     

    Btw и на мен Nightwish ми е любимата група и ми е мечта да свиря техни песни с група.

  5. Абе в ultimate-guitar има табове на сонатата и за бас и за китара. Табовете в guitar-pro винаги си вървят и с ноти. А и с прогамата могат да се транспонират песни във всякакви тоналности. К'во се прайте на... ?! :unsure:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.