Jump to content
Българският форум за музиканти

Mike Terrana

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Mike Terrana

  1. Искам и аз да кажа нещо по въпроса с БТР и се надявам наистина да се сложи край на тъпия спор, дали са добри музиканти, защото е пределно ясно, че са! Ми че те ако не бяха добри, нямаше сега разни завистници да се правят на интерестни и по-знаещи :godbless: Ако бяха някаква си там тъпа група, никой сега нямаше да говори за тях :bravo:

     

    Значи...Всички гледате Наско...Ми да, той е най-великия вокалист в Бг, даже може да се мери спокойно с вокалисти от световен клас. Но замисляте ли се, кой е този, който му пише песните? Който му казва какво да пее? Този който е измислил десетилетните хитове на БТР? Не мислете повече...ще ви кажа. Това е така незнайният техен китарист Кирил Божков. Да е жив и здрав да пише все така железни парчета, като Когато няма любов, Дюн, Елмаз и стъкло, Играта...и много, много други :no:

     

    Амин и Бог да е с нас, когато има толкова много завистливи говеда около нас!

  2. Здравейте, хора!

     

    Група "Флекс" организира концерт на 16.09 (за информация погледнете раздела "Кога,Какво,Защо...") и за тази цел са необходими добри тупани. Търси се стандартен сет под наем за съответното мероприятие - соло-барабанче, каса с кардан (по възможност), 2 тома, 1 floor том, ride, crash и фус. Надяваме се все пак цената за наем на час да не бъде космическа, защото не разполагаме с големи средства.

    Благодаря Ви предварително!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.