Jump to content
Българският форум за музиканти

mitafa

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от mitafa

  1. На playback devices удари десен бутон и избери show disabled devices. След това когато е включен интерфейсът, трябва да се появи в списъка с устройства. Изключи нормалният който ти е избран в момента (десен бутон -> disable) и включи Guitar Link. Същата работа евентуално може да се наложи да направиш и с Recording Devices.

     

    Също евентуално може да се наложи да щракнеш 2 пъти върху Guitar Link в списъка с Playback Devices, след това таб Advanced и от падащото меню в Default Format да пробваш различни честоти (44.1 kHz, 48 kHz).

     

    Общо взето играчка искат подобни джаджи докато тръгнат като хората.

    Много мерси за отговора, но Guitar Link не се появява в списъка с устройства (няма го и при зададено Show Disabled Devices). Иначе си работи, но още нямам успех с пускането на друг звук... Някакви идеи? :huh:

  2. Здравейте, предварително се извинявам, ако има подобна тема някъде из форума - не можах да я открия :) Също така се извинявам за ламерския въпрос :P

    Имам следния въпрос - имам работещи Guitar Link UCG102 и Guitar Rig 4. Как мога да направя така, че да се чуват и други звуци от компютъра - например да си пусна някоя песен от YouTube и да се чува заедно с Guitar Rig?

    След едно преинсталиране на Win-a се беше получил този ефект някак... от самосебе си и не знам как става номера :)

    Ето и няколко снимки за допълнителна информация:

    -> http://prikachi.com/images.php?images/111/7034111V.jpg
    -> http://prikachi.com/images.php?images/114/7034114v.jpg
    -> http://prikachi.com/images.php?images/116/7034116r.jpg

    Мерси предварително :)


     

  3. Не знам за Flight-a, но мисля че си заслужава да погледнеш тази и тази, въпреки че за тези пари свестните китари са рядкост. Мисля, че Cort-a върви с чанта кабел, тунер и калъф...поне така пише в сайта, но понякога не знаят какво пишат....Важно е и какъв усилвател ползваш или някакъв свестен дисторшън педал......Както и да е, важното е на теб да ти хареса. Отиваш в магазина и ги пробваш...

     

    Много ти благодаря :) ESP-то ми хваща погледа също :) А иначе амп имам Roland Micro Cube, но най-често използвам Behringer Guitar Link (UCG102) с Guitar Rig 5 :) Мисля да продам Roland-чето, че и без това не го ползвам никак и се чудех и за някакъв амп (около 200лв), който ще е подходящ за начинаещи?! :) Някакви предложения? :) пс: знам, че 200лв отново са малко за амп, но все пак тепърва се уча - по-натам нещо по скъпо ;)

  4. Благодаря за отговорите :)

     

    щом си я харесал по картинка и финансите са толкова взимай я , като напреднеш малко повече ще разбереш че си си взел лопата и половина , продаваш я и си взимаш по-добра и после следва пак сьщата процедура , до кьде ще стигнеш зависи от финансовото ти положение

     

    - Китарата съм я виждал и на живо в магазин и няколко човека казаха, че за цената си е доста качествена изработка. Втора ръка не ми се ще да взимам, а и току що разгледах базара и нямаше Les Paul в моя ценови диапазон :)

    Въпроса е най-вече - става ли Les Paul-ска китара за heavy metal парчета? :)

    Ето и характеристиката й:

    • Body: Solid Mahogany
    • Neck: Mahogany
    • Fingerboard: Rosewood
    • Scale: 648mm/22 frets
    • Machine Heads: Gold Diecast
    • Pickups: 2 X Humbucker W/Cover
    • Color : Black


    :)

  5. Здравейте, ще помоля за професионалните Ви мнения :) Извинявам се за ламерския въпрос, но съм що-годе начинаещ, имам голям интерес да се уча да свиря предимно метъл парчета (Metallica, Megadeth...) :)

    Много ме кефи Les Paul формата и искам китара с такава форма и съм се спрял на тази ( !тук е момента да кажа, че това е тавана на сумата, която мога да дам! ) -> http://www.musicworld.bg/bg/c_362/i_34408/Flight_L300_BK.html

    Ще съм много благодарен за мненията Ви, а ако из нета сте мернали нещо по-добро от това - моля споделете :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.