Jump to content
Българският форум за музиканти

Joey

Members
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Joey

  1. Пич и без това си тръгнал да си копуваш кардан моя съвет е сега си взимай като хората някой, в този саит не виждам Pearl, гледам има YAMAHA ориентираи се просто към класиката .... дал си пари за кардан, сега ще изпаднеш пак с поне 300лв. и накрая като и този си иде ще излезне като да си си купил някой хубав ( хубав кардан по-добре и за теб ). Успех ! :)

  2. Ibanez не само са му отказали сиг, не само са изкопирали явно сериозна част от Бродериковите спецификации за stock модел Prestige RGA427Z-DSH, ами на всичкото отгоре Бродерик научава за това от пост във форум...

    Оттук идват както приказките за лоялността, така и идеята на Бродерик да се махне от Ibanez

     

    И аз да съм ще се махна.Жалко, че се е получил такъв конфликт ако е така Ibanez доста глупаво са постъпили. :)

  3. В магазина на Schecter има много добър Ibanez за начинаещи. Вади много хубав и топъл звук. И понеже Ibanez знаят, че за начинаещите е трудно да натискат струните, са направили грифа тънък и много удобен и екшъна на струните е много малък. :punk_guitar: Китарката е повече от чудесна за твоите цели. :greenball: За повече информация се свържи с официалния дистибутор на Schecter, който държи въпросния магазин, Nevermore (Стъмпи). Ето и телефона му: 0878 267 891

     

    Поздрави!

    Ванко

     

    P.S: Мале, Стъмпи, ква реклама ти направих! Ще черпиш една бира. :greenangel:

     

    Съгласен ! Schecter правят хубави китари, за не много пари може да си купиш доста хубава китара.Обиколи магазините опитай ако трябва 1000 китари просто виж коя ще ти е удобна на теб.Дори ако може събери някой лев още защото по хубаво нещо от това за някой начинаещ да се учи на хубава китара няма.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.