Jump to content
Българският форум за музиканти

Zafirov

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Zafirov

  1. Значи не ме разбра правилно. От по лесно имах предвид, ако мога да си купя учебник по солфеж независимо, че до сега не съм учил такова нещо и тогава да науча движения ли не знам как се казват. Това според мен е по лесното.

  2. Здравейте, понеже цигулката ми стана много интересен музикален инструмент, а аз съм "музикален инвалид" бихте ли ми обяснили дали е късно да се науча да свиря на 15 години и ако не е, какво ще е нужно? Преди няколко дни се върнах от фолклорен концерт в Македония и Чехите ми скриха шапката с живия си оркестър. От тях се запалих на цигулка, но не мисля да си изкарвам парите с нея, както те сигурно ще правят, а просто любителско (ако това означава да мога да чета ноти и да ги свиря без проблем). Та въпросът ми е аз си нямам никаква представа от музиката, дори и не знам как имам 5ца по Музика, но това е отделна работа. Само едно знам, че било нужно да уча солфеж. Е как да го науча това? В книжарницата има учебници по солфеж, но като купя един учебник без цигулка и учител сам мога ли да се науча и дали ще ми е нужна цигулка, за да мога да го науча? Ако е да каква ще ми бъде нужна? Мисля, че има едни китайски ли не ги знам, но щом е китайско... вие знаете.. Благодаря предварително.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.