Jump to content
Българският форум за музиканти

rager

новаци
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от rager

  1. EMG-та ! С emg знаеш ли колко много известни басисти свирят? Henkka T. Blacksmith(Children of Bodom),Tom Araya(Slayer),Orion(Behemoth).... и още хииляди музиканти :) EMG са най-качествените адаптери,но какви ще си купиш зависи от това какво свириш :):rockon:

    • Like 1
  2. Има една малка подробност, която още повече разваля мнението ми за този човек: в началните години на групата той все още свиреше с пръсти, а и тук-там вкарваше по някоя интересна бас линия. От 1987 насам, като грабна това перо...

    има ли разлика в звука между перце и пръсти? - не. Човекът стана на 50 юни месец,как може да е енергичен както когато е бил на 20 години примерно? Не ви разбирам,какво лошо има в това да се свири в перце? показва ли лоши умения? :offtopic-001::topicsux:
  3. Здравейте,чудех се дали може някой по-опитен да намери или импровизира вярно таблатура на песента Exodus - A call to arms? Потърсете в ютуб и ще я намерите!та мисля да публикувам същата тема и в отдел бас. Благодаря :):rockon::rocker::punk_guitar:

  4. ами пробвах със струни от 4 струнен бас,но не звучеше хубаво и твърде много се вееха.Но скоро ще пробвам и с комплект за 5 струнен ,за това благодаря за всичко :happy::):thx:

  5. благодаря много пичове,между другото

    Аз откакто свиря на бас съм на дроп,само че на С,и 135 стуна за А ми се струва тъничка.При мен С е 125 .Реших си проблема като си купих сигничър модел на басис които свири в същия дроп и баса фабрично е настроен в този дроп.Разгледай басисти които свирят в А ,какви струни и инструменти ползват за да се ориентираш по лесно,само да ти кажа един тон надоло един клас нагоре откъм апаратура,и задълвително 15-ка говорител :) за А.успех и много :metalist:

    ти с ESP Henkka T. Blacksmith ли си?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.