Jump to content
Българският форум за музиканти

dzodzo

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от dzodzo

  1. Ми става въпрос за"Маската"-място,където не стъпвам повече след два...повтарям ДВА гафа,по нееееееезнам си кви причини бла...бла....бла...

    -цитирам менижърите на туй клубче!

    Ако преди година пичове ми пукаше как говоря с ТИЯ ми ти другари,то след снощното им казвам....ония работи :lol: :killyou: : :lol: :killyou: за роднините де-да са живи и здрв!?

    Та преди година и нещо си позволяваме да похарчим 50-60лъва за рекламки-постерчета,флайери и т.н. защото ни дават сряда и мн.добре знаем че няма да се изтребе народа пред входа,пращаме ги по куриер от Пловдив,та да ги разлепат поне,и си идваме за свирка,при което виждам плакатите и др.неща събират прах на някъв рафт в офиса-о.к.без реклама то е ясно-кой ги знай тия Аngel??! :lol: брадва1.

    Убаво ама снощи като кръчмата беше пълна,като си бехме разлепили всичко,та хората знаеха,та като беше и Аngel-ов ден и си стана супер купон,що пак уреди портиера да вземе повече от нас,ееееее... :stop: ай 'звинявай,нещо там става-щото сме от Филибето ли....ама не е тъй, щото си свирим много редовно в един друг клуб в София-

    (но реклам :stop: ),дето досега издънка не е имало... :lol:

    обаче не съм му умрял за клуба колеги, просто глей да ни ви ебават :no:

    свирки винаги ще има :lol:

  2. ;););)

    Ами имам предложение всеки да каже(ако иска де? :( ) къде, в кой клуб,място за свирене, е изял брадвата,от кого?, защо? та да знаят колегите и да си имат едно наум :( като си уреждат свирка?

    Или от кой по точно да се пазят-мошеници секви!!!

    А БЕ С 2 ДУМИ-КЪДЕ НЯМА ДА СВИРЯ ПОВЕЧЕ

    Ако пуснете темата,почвам с мнооого прясна история-от снощи!

    Ну давай ;););)

  3. Ееее някой го чу все пак!! :metalist:

    Ми това е един проект от доста години,ма все не остава време да го запишем.Е ми сега е факт-линк-вам ви и второто,че още към 3-4 чакат да бъдат записани.

    А текста на 2-рата част е:

    Горице, ситна, зелена

    я съм се тебе верувал

    че ще мене да скриеш

    пък ти си била неверна....

    парче 2

    Ай със здраве!!

  4. Кийт Муун е човека,не само за дивотиите :curse: дет' е вършил НА и извън тупаните, ми щото е и кръстник на Лед Цеп ,па и на доста др. и е негова най-яката фраза:I HOPE I'LL DIE BEFORE GET OLD....ма тия дето направиха последното са си в историята :curse::curse::curse: ееевала им, че аман от пенсионери!!?

  5. Ееее това за мацките все искат да го припишат на китарджиите,тия нарциси,но нашия човек е този който ще свърши работата накрая но....аиде това е за друг форум?!

    Аз пък да кажа две думи за един дръмер който макар да не е взел и един урок по музика в живота си,не му пречи да остане в историята,без да бъде вкаран в никакво определение или клише просто щото си е ТОЙ,-KEITH MOON!!!forever!

    ...така че за това става дума според мен- БЪДЕТЕ СЕБЕ СИ, пък даже и да ви се цупи вокала че си му надул главата с ТИЯ чинели!!

    http://www.picvalley.net/v.php?p=u/16/15292_434.GIF

  6. За Дупката В Пловдив мога да ви давам инфо щото минавам често но и там има едни неща от 100 год.наред със някои абсурдни-като цени:напр.не знам кой си мисли че стария му непочистен фус-сет Пейст-13"602 ще се продаде за 250лв.,З-тката си стои още-Вихрене не ми отговори за трампата да действам ли??

    А иначе се продават 2, А-серия ДЗ-жана от некъв пич от Пазаржик,били като нови,цената също била добра но имали дефект в дупките-почти като с втора дупка- а той твърдял 4е такъв е модела???! :cheers: Иначе е пълно със Стагове,а откъм стойки и стойчици само ми кажете кво търсите...?

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.