Jump to content
Българският форум за музиканти

TheNightRider

Members
  • Мнения

    122
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от TheNightRider

  1. Добре, само не разбирам как по дяволите да си вържа китарата към Line-In като от там излиза звуковия Output. Демек към слушалки, колони, etc.

     

    Използвам нормална AC '97 саундкарта на SiS с драйвери на C-Media.

     

    пп. Line-In е зелената букса, нали? ;)

  2. Да добавя нещо... ако не иска да ти сейва .wav файла(да, само в wav сейва) под предлог, че не съществува, пусни RigKontrol от едно копче над прозореца на чейна. То си пише RigKontrol: ON OFF AUTO. Слагаш на ON и си готов. :recourse:

  3. Абе сега се сещам да питам... преди време както си ръчках тремолото и най-смело си имитирах мотор, по закона за всеобщата гадост ръчката на тремолото се счупи и половината резба от нея остана вътре... има ли некъв начин да се поправи? :punk_guitar:

  4. Creative Live 5.1 ще ти свърши перфектна работа. Мисля, че е около 30 лв. и я има в компютърните магазини почти навсякъде.

    в момента съм с такава звукова карта и съм много доволен, даже можеш да използваш ефекти от пц-то и да свириш в реално време с нея :thumbs_up:

    преди бях с Creative 128 и като я смених веднага се усети разликата в звука :)

    Мда, Сашко Арпежа е прав. Картата е супер яка. :P И аз я препоръчвам.

  5. да може

    аз така правя понякога

    даваш муте на китарата на гуитар про а твоята си я пускаш да се чува или директно или през гуитар риг(аз използвам и 2-та варианта,директно обаче с процесор през лине ин )

     

    на един колега обаче му правело проблем като включи гуитар риг и гуитар про....незнам при теб как ще е,ама при мен няма проблеми...

    Ако е пуснат Rig Kontrol 2 няма да има проблеми. :)

  6. ок тъи и тъи сме подхванали темата. нещо ми се изцапал яко грифа и мисля да го чистя но за целта трябва да си разкарам струните. обаче когато си купувах китарата ми казаха доста ясно че ако си разкарам струните (всичките) после ще ям голям К*Р докато ги сложа. някакви савети. става въпрос за същата китара.

    това какво общо има с темата??

    ако е така, това ще рече че човек като си купи китара веднъж не трябва да сменя струни, щото после трудно се слагат :)

    emilcvetkov_ - помислих че става въпрос за големие пружини отдолу

    Имал е предвид човека, че като са навити струните на ключа много трудно (може би невъзможно) е да се сложат пак в тремолото. :D

  7. В Репетиционната съм ходил един път с групата. :) Супер яко е! Просторно, топло, мацката се държи добре. :) Даже се сприятелиха с мойта мацка. :lol: В петък пак ще ходим и.. така. :) Барабаните и баса звучат готино, въпреки че баса е малко... повреден. Ама кво разбирам аз от басове. :P Нека казимбут допълни нещо ако съм изпуснал. :D

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.