Jump to content
Българският форум за музиканти

Hate Incarnate

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Hate Incarnate

  1. Освен това по-късно тази година се очакват и LTD by ESP китари. Т.е. бюджетната линия на ESP.

     

    ей на тва му викам добра новина! :thx: сега остава и B.C. Rich да почнат да внасят и ше е чудничко! :icon_shithappens:

  2. Като съвет мога да ти кажа само да НЕ си вземаш Digitech. Изкуствени са, бързо хабят батериите, чувал съм, че се чупят.

    Глупости!Така като ти чета поста имам чувството че не говориш от личен опит!Имал съм два диджитека и нито един не се е чупил още по малко е звучал "изкуствено" единственото е че много бързо изяждат батерията много бързо ама кво значение има това при положение че се продават пауър съплайс на диджитек?!

    @AFTER-THE-RAIN аз лично бих ти препоръчал Metal Mastеr-a просто жесток дист. ако искаш да свириш тежичка музика и не чак толкова тежичка!

  3. Здравейте!Искам да ми доставят една китара от щатите обаче ме интересува на митницата тука какво се плаща и какво се обмитява некой които е запознат с нещата може ли да ми даде някаква информация?!А бтв и как се формира митото-на стока изпратена по кориер от чужбина-върху цената на стоката или цената на стоката + цената на услугата за доставка?!

  4. Здр. на всички!Значи искам да си закупя EMG-81 или EMGHZ-4 обаче по сайтовете нещо не ги виждам говоря за http://www.musiciansfriend.com http://www.themusicfarm.com и подобните им!Някой може ли да ми даде линк към сайт каде има един от двата адаптера бтв в мюзишинсфренда имат ЕМГ обаче всичките са пасивни! :)

  5. Аз пък си взех една такава гьостерица:

     

    175740.jpg

     

    Още не съм я снимал, не е никак зле, даже адаптерите са по-добре отколкото очаквах, но въпреки всичко ще сменя поне тоя на бриджа.

     

    Само кофти че е доста неудобна за свирене седнал...

    честито красавица е ;) :guitar:

  6. http://img19.imageshack.us/my.php?image=g43wh.jpg

    http://img19.imageshack.us/my.php?image=g54ad.jpg

    Това са линковете...

    На китарата са сменяни ключовете ,прагчетата и врътките на потенциометрите

    (преди бяха Голд Топ Хет a sega sa Голд Спийд)

    Отново благодаря на всички които се отзоваха... :ph34r::D

    доста добре изглежда :D

  7. мда точно такаа кооперация е и некъв тип влизаше вътре та се оказа че знае за кво става вапрос шото бачкаше по магазина....

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.