Jump to content
Българският форум за музиканти

RSI

новаци
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от RSI

  1. Здравейте,проблема е следния:Както си свиреше и почна да прекъсва,помислих че е от кабелите за сенд и ретърна...размърдах ги и тогава изгоря главния предпазител...смених го запали нормално но след 1.2 мин почна да се чува бръмчене без да е включен stand by...като пуснах stand by почна да бучи и замириса на изгоряло..вднага го изключих и повече не съм го пускал.Ако можете да ми кажете кам кой да се обарна ще сам много благодарен.От София съм.Поздрави!

  2. Аз започнах 1987 с някава кремонка кухарка,после си взех парвата електрическа червена кремона с двата рога от ЦУМ...изпилих позицийте,които стърчаха,истаних грифа и се получи...имал съм много учители и китари и още продължавам да се уча.И от всеки има какво да се научи ;)

  3. Добре звучи. Саунда на китарата ме кефи доста. Как го постигна ако не е тайна?

    Не е тайна ;) Китарата е Highway One™ Stratocaster® (Upgrade),Кубето е Randall GT50 пълна лампа,Echo Park Dealy na Line 6 вързан на сенд ретърна,Един шнурСМ 58 пред кубето геина колкото може да понесе и ако издаржат съседите си ок.Обаче тия дни пробвах един преамп на hughes-and-kettner TUBEMAN2 правен от един много свестен пич тука от форума и звучи по добре от оригинала!Пуснахме го директно през краиното стапало на рандала и направо кърти мивки ;) и сега не знам какво да правя...двата звука са коренно различни...но май и Рандалския не е за изхвърляне

  4. Аз там пробвах 2 нови Скуайара(върху стаклените рафтове навътре като влезеш)като изработка и звук ми се сториха по добри от някои Фендери а цената им беше някаде кам 600-700 лв.Аз имам Highway One™ Stratocaster® (Upgrade)60'anniversary и китарата е страхотна.Вапроса е на теб да ти хареса а това с едно пипане няма да стане.Досаждай там няколко дена и така :hysterical:

  5. Да, харесва ми. Личи си, че си се постарал. Само самата китара не ми звучи като много скъпа. Дали съм прав - не знам...

    Значи китарата е Fender Stratocaster® Highway One™(Upgrade)60'anniversary.И при мен в стаята звучи много яко със страхотни хармоници и обертонове но като влезе през микрофона и ги няма на записа...изчезват.Кубето е Рандал Г Т 50 пълна лампа,не ползвах никакъв драйв само клийн буста на чистия канал и звучеше убийствено но на записа не се чува.Тия дни ще пробвам с друг микрофон или няколко микрофона....нещо такова...незнам :hysterical:

  6. Нямат край чудесата на тая планета:unsure:Само се чудя с тия подвижни прагове дали не се скапва тона нито е фретлесс като фретлесс (отворите от праговете остават)нито пак обикновена китара(самнявам се в състейна)но така си мисля може и да не съм прав

  7. Привет на всички.От скоро ползвам ему0404 и имам проблем при запис в Кубейса.Пише само когато е на Дефолт Аудио Драйвер с много голяма латенция като е не АСИО ему няма никакав входен сигнал.Явно на сам наясно с настроиките на емуто и кубейса.Ако може някой да помогне хиляди благодарности :drummer:

  8. Изобщто не им пука за никакви кални номера единствената цел е да се задаржи вниманието на драгия зрител с цената на сякакви средства!И става дума само и единствено за ПАРИ! А и оня "дългия селяндур" както каза eL_NinYo е безкруполно нагло говедо.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.