Jump to content
Българският форум за музиканти

anitooo

новаци
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от anitooo

  1. Зравей пак от мен надявам се моите съвети да ти помогнат . Колкото до уроците за да ходиш на уроци по пеене не ти трябва да четеш ноти достатъчно е да кажеш на преподавателя , че не си ходил на сулфеж. Уроците протичат много приятно той/ тя ти свири и те кара да пееш определени тонове примерно с ми ме мамо му . Аз лично адски се амбицирам. Ако си от София бих ти препоръчала моя даскал не искам да му правя реклама но на мен лично доста ми помага . Няма да кажа името да не реклама. Успех и найстина се надявам да съм помогнала . Музикантите трябва да се подкрепят :))

  2. Зрасти аз също се занимавам с пеене от скоро но бих ти препоръчала , да започнеш от упражнения първо и после да започнеш да пееш цели песни моят учител по пеене ми каза , че песните само надграждат а основата се слага с някой упражнения например да пееш 2 или 3 поредни тона , защото това е една мелодия с времето и практиката всичко ще се изглади.Лично аз мисля , че за пеенето трябва да ходиш на уроци , защото там ти казват къде грешиш къде не а ако се учиш сам не можеш да прецениш ясно.

  3. Зравейте реших да дам и моят принос за дишането . Моят учител ми каза 2 много полезни упражнения за дишане.

    1) Когато пеете взимате един стол и го вдигате под прав ъгъл . По този начин рефлективно от тежеста диафрагмата ви се стяга ( Това упражнение може да се изпълнява и с гири)

    2) Правете коремни преси на стол .Сядате на стола като блегалката трябва да ви е отстрани започвате леко напред да свивате краката и главата едно към друго. Внимавайте да не паднете много боли. Това упрежнение стряга мусколите.

  4. Зравейте аз съм Ани . Родена съм в Пловдив но живея от много години в София . Занимавала съм се с народно пеене а в момета се опитвам да създада рок група . На 22 години съм . Обичам да пиша текстове . Незнам друго какво да кажа . Студентка съм в Нов Български университет ако нещо ви интересува може да питате :greenball:

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.