Jump to content
Българският форум за музиканти

Звезда

Members
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Звезда

  1. Преди години свирех по 5-6,дори и 7 часа на ден.Това беше поради обстоятелствата.Сега съм на 2-3,а и с компа...Знам само,че на никой не трябва да му е самоцел.А и задължително свирени с почивки :D Както казва Ван Хален-да си правим кеффф!!! :godbless: :guitar: :)

  2. Ако някога реша пак да си правя китара определено ще отида при Диката.Бил сам много пъти при него докато прави китари и басове за други хора,знам какви материали използва,и за какво точно става въпрос при изработката им.

     

    освен това при него има една разлика от повечето други майстори,пича просто свири много яко и когато прави китара знае какво иска да се получи на края.А това според мен е най важното.

     

    Досега сам си сменял праговете при него и вече ми е правил една китара,сега смятям да си порачам нов гриф.

     

    Това са снимки на последният бас , който Диката от Пловдив направи

    Ако и така звучът,както изглеждат-БРАВО,БРАВО,БРАВО на Диката :happy:
  3. Ква е тая самоцел,бе,хора.Кво като някой го свири по-бързо от друг.А тва за Бисер Рачев относно чалгата не го прави по-слаб китарджия.Гледал съм го.Как ви хора(народно) бичи тоя.А и ония,май Атешкан се казваше,ебати техниката има копелето. :wall:

  4. никой не спомена нищо за издълбаните позиции,които допринасят за по- плътен тон.и Ингви прилага същата технология. :( освен това Ричи свива от Хендрикс свиренето с левият палец(гениално и трудно междувременно)Ричи и с акустични китари свири с палец(чисто негово приложение)Аз мисля,че каквато и китара да вземе,стилът е неповторим :(

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.