Jump to content
Българският форум за музиканти

prasoche

Members
  • Мнения

    143
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Профилни коментари публикувано от prasoche

  1. Привет!От известно време гледам че търсите барабанист..Аз самият търся група.Наистина звученето и стила са ви малко по-твърди от това,което търся но женските вокали са доста интересни и балансират и омекотяват  иначе твърдото звучене.Харесва ми това че правите авторска музика и сингъла-Сянка ми прави силно впечатление.Бихме могли да се видим ако все още търсите човека зад барабаните.Разбира се нещата могат да се развият не точно по-начина по-който искаме да бъдат,но никой нищо не губи!Поздрави на бандата и весели Празници.Казвам се Васил имам дори помещение-беше репетиционна,която все още държа-на удобно централно място.Телефона ми е 0897484333,може да се свържем и чрез фейса ако имате желание.Ето и един линк-поснах го дори тук във форума.Rock On!

    https://www.facebook.com/groups/449709591751407/permalink/2009180949137589/

    1. prasoche

      prasoche

      Благодаря за бързия отговор!

    2. ludmata

      ludmata

      Здрасти - благодаря за интереса, но намерихме барабанист. Успех!

    3. prasoche

      prasoche

      Мерси-успех!

  2. Браво Деси!Скриваш ни топката!Барабаниста си е барабанист!

  3. ok nema problemi i az se izvinqvam.pove4e te turseh za da te pitam za eni ma6inki amati ako sa ti ostanali deto ti bqh daval.na men mi trqbvat ob6to 16 br. za edno snare amati.bih ti dal za tqh ako ti trqbvat edni ostri kato na kasata ti i flora deto ti bqh prodal.a ako ima6 dnes vreme okolo 19.00 +- polovin 4as na metroto moje da se vidim.ako si zaet zdrave da ima.pozdravi vasko

  4. Пичага!Поздрави!

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.