Jump to content
Българският форум за музиканти

Jak The Track

новаци
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Jak The Track

  1. вижте кво,имам куад хи-фи усилувател и колони мираж 2х160,кат рмс на усилователя е 6 ома на коните прес правотоковия усиловател на колконите пак толкова.стаята дето се помещава е обикновен хо 25кв.няма проблем с мошността,освен че като прескочи 50 вата излъчване джамовете почват да се тресат.нищо повече

    :P:):D:P:D:P

  2. пичове са въпроса е че останах и без китара покрай тая история.са нема проблем ше се наянаеса у някой ама въпроса е как пе се издържам аи тоя пе ми иска по един собиески на седмица ама не е познал.тва е другото.а за хипарията тука има ли такива ,че като вигледам сте отчаяни фаталисти разгромени от машината на шоубизнеса.

  3. обичам ви!!!но аз за сега съм за Керуак и цяло лято пътувам на стоп.ако има още такив като мен да си направим един запой...ъъъ,не бе онова другото... :think: аааа среща.навитаци?пък и ако някой има възможност нека ме при;ти за едно известно време 6тото миналиа петък има6е родителска,а заточението на тавяана не е особено приятно.относно алкохола-отказвам го!!!минавам ни минхерална вода и Ром с чай...Чай с ром.чао ,че сега майка ми се прибира а аз се качвам на тавана

  4. след 2 литра марината и 7 часа сън илек сутре6ен махмурлук,се сетих че съмс е гаврил цяла нощ с бутилката и китарата от което съседите решиха,че така повече не мое и моето мама ми тегли една дълага и 6ирока и сега пия...живея на тавана.алкохолнотао натравяне дето ме беше подтикнало да се самоизтъкна с два-три горни миксолидийски лада,ме напусна и способността да целя клави6ите неусетно се върна.оначе аз парче записано нямам.боря се за възвръщане на хипарията,и ерата на любовта да се върна

  5. АЗ МОЖЕ И ДА СЪМ ФУЛ АМА АЗ СЕ ПРИДЪРЖАМ КЪМ ПЪРВОНАЧАЛНОТ ЖЕЛАНИЕ НА СЪЗДАТЕЛИТЕ.СТИГА ОФТОПИЦИ.ИА АКО НЯКОЙ 6Е ПИ6Е,ДА ПИ6Е ПО СЪ6ТЕСТВО,А НЕ ГЛУПОСТИ,6ТОТО АЗ СЪМ ЕДНО МАЛКО ЗАЯДЛИВО 4ОВЕ4Е И 6Е ВИ НАПИЯ ЕЙ :) :twisted:

  6. ЗНАЧИ;

    АЗ-КИТАРИСТ С МНОГО НИСКАО САМОЧУВСТВИЕ И ВИСОКО МНЕНИЕ ЗЯА СЕБЕ СИ.ПИЯНДЕ ОТ КЛАСА,ДЕ 6ТО ИМА ПИЕНА АЗ НЕ СЕОТДАЛЕЧАВАМ ОТ НЕГО.ОСВЕН С ЛЮБИМИЯ СИ БЛУС СЕ ЗАНИМАВАМ И С КНИГИ(ТОЛКИН,РОБЪРТ ДЖОРДАН,ТЕРИ ПРАТЧЕТ И Т.Н.)ИНСТРУМЕНТА Е ДИВ ДОМАШЕН ТЕЛЕКАСТЕР С ОРИГИНЛЕН ГРИФ И АДАПТЕРИ,ДРУГОТО ЕС ЪБИРАНО ОТ НЕМАЙ КЪДЕ.В РЪЦЕТЕ СИ ДЪРЖА БУТИЛКА(А ПОЗНАИТЕ С КВО Е ПЪЛНА) И СЪМ САМО НА 15 ГОДИНИ.

    П.С.СОРИ ДЕТО НЕ СЕ ПРЕДДСТАВИХ ПО-РАНО

  7. начи са:искам да знаем как да си настроим кубето за да се праим че свирим Мууди Блус-дабъл трабъл.за некой които им е ясно да споделят моля:

    имам глава Маршал Гьоринг Сrs 2000

    търсим как да настроим за:

    съншайн оф иор лове-клептън

    дъ роуд то хел-крис реа

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.