Jump to content
Българският форум за музиканти

gfw_cyclone

Members
  • Мнения

    38
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от gfw_cyclone

  1. да.. мъча се с тананикане, ама не е същото.. осещат понякога за какво иде реч.. ама ся да седна да се уча на китара - едва ли. Мислих на Guitar pro да правя разни работи, ама нищо не стана.. не мога да го докарам както искам.. Винаги съм се чудел как така на повечето песни на Metallica музиката е на Джеймс и Ларс... Еми тва е.. не съм профи за да мога да свиря на още няколко инструмента..

    Аз си права идейките на FL Studio понякога - не е толкова трудно. И аз по принцип с китарата съм меко казано сакат, а пиано не съм пипвал от 3 клас.

  2. Ама те просто не ме оставят да си покажа идеята - бил съм слушал проста музика (пънк и хардкор) и идеите ми били тъпи. Тва им е довода да не си прават труда даже да чуят кво съм измислил. Ше фърчат банд-мембъри скоро ама не знам кои ше са...

  3. На мене обикновено ми се отговаря с "Ти си тъп тропач и нищо не разбираш"...И вече на няколко пъти съм обмислял варианта да ги остава да си свират акустик...
    Знаеш ли защо така се получава,повечето барабанисти (включително и мен)не сме се научили още как да използваме барабаните правилно в музиката.Пример ще дам-всеки сяда,хваща барабаните и блъска,без да се съобразява с китариста,басиста и т.н.Идеята е като свирим да предоставяме комфорт и на другите колеги,като свири китариста или пианиста някое соло,да затихнем малко,а не да го караме да се увеличава.

    По-съобразен от тва което съм в момента не мога и да стана - до сега винаги съм се нагаждал по глупостите, които те измислят дори и да не ми харесва. Не сме имали едно парче до сега което да е почнало от нещо което аз съм измислил.

  4. Аз имам Tommy Igoe - Getting Started On Drums - 2 часа е видеото и минава през всичко от тва да ти обясни как да си сглобиш сета, как да го настроиш и основните понятия в тропането. На мене лично страшно много ми помогна в самото начало.

  5. Офффф уроците са яко кинти човек на мене един искаше да ми взима по 16 точки на урок...По-оферта е да намериш некой френд дето джаса да ти покаже основните работи...Поне при мене стана така де...И после го караш на "слушай джангъри и опитвай да повториш"...Не съм много компетентен да се изказвам ама аз поради липса на излишни финикийци така се уча... :)

  6. Вие сте баси странните хора! Кво му е на българския? Ех че си нямаме един съвременен Паисий Хилендарски... :) Антипатриоти намкво си! Има си супер здрави групи които пеят на български и звучат меко казано яко (поне според мене)! Хубаво е да се направят и неколко парчета на английски ама според мене по-яко си е българския да преобладава :D:):) Ако ние не си обичаме езика няма кой друг!

     

    flag_bulgaria.jpg

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.