Jump to content
Българският форум за музиканти

EvilSpirit

новаци
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от EvilSpirit

  1. Тва е като да играешняква игра ( Баскетбол например :bravo: ) и като играш 30-40 минути и си загрял така е и с китарата (така съм забелязал), а за сутринта нямам представа на мен ми се случва като са ми изморени ръцете или ако свиря пред хора пак ми треперат и се потят :)

  2. Има едно кубе фендер в списанието което ми дадоха кам китарата за 50 годишнината на Фендер. Frontmаn 15G то май е с грууф тюбс може ли някои да ми каже дали тва е така или сам се заблудил което е по вероятно :godbless:

    А кам колко пари е Зуума?

  3. И аз така мисля ама парво искахме с брата да проверим вариантите кое как седи кое е по добре и така нататак. Ама е вярно, че кубето ще ни сварши добра работа :D все пак сме начинаещи :) :guitar: :D

  4. Та значи с Мафиозо сме братя :) и аз свира като него на китара, на сащата все още, но по нататак ще си зема моя или пак тая ще остане за мен :). От Пловдив сам, ученик :ph34r: все още, на 16 години слушам Систем оф а Даун :) Папа Роач малко Дееп Пърпъл АЦ/ДЦ :) абе общо взето тоя тип музика. Не харесвам чалгата това за мен не е музика ( лично мнение ) излишно е да давам снимка на китарата има я в темата на Мафиозо :) еми това е за сега :D и между другото казвам се Георги Петров :D

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.